En kategoriside fik en meddelelse om fjernelse af DMCA fra Google Søgning, indsendt gennem Lumen-databaser, for en miniaturebillede, der krænker ophavsretten. Vi har bemærket, at dette er ved at blive et mønster, og at kategorien rodsider målrettes oftere af DMCA-agenter.

Det pågældende websted har indhold, der er opsummeret af brugere, og kategorisider består af links med miniaturebilleder, der peger på ca. 50 indlæg.

Nu blev der anmodet om fjernelse på billedfilen, indlægswebadressen og kategorisiden (rod). Hvilket betyder, at kategorisiden (rodsiden) er udeladt fra Googles søgeresultater.

https://example.com/images/post-1.jpg https://example.com/funny/post-1.html https://eksempel.com/funny.html

Situationen virker absurd, svarende til dette kan være, at youtube-hjemmesiden udelades fra Google-søgning, fordi der er en copyright-krænkende miniaturebillede, der gjorde det til populære videoer.

Det er overflødigt at sige, at det irriterende materiale er blevet fjernet.

Hvad kan vi gøre? Hvad skal indgå i bestridelsen for en vellykket genindsættelse?

Først nogle baggrundsoplysninger, da du bemærker et mønster.

Generelt indsendes en "Meddelelse om fjernelse af DMCA fra Google Søgning" af et tredje firma, der hævder at være specialiseret i at finde krænkende indhold og indsende anmodninger om at fjerne det. Sådanne meddelelser og fjernelse af links fra Google-søgning er ikke Googles initiativ eller baseret på Googles egne bots eller edderkopper.

De virksomheder, der er specialiserede i at indsamle webadresser til krænkende indhold, har ofte simpelthen bots eller edderkopper, der kører over internettet, og spørger søgemaskiner med brede generelt krænkende udtryk og noterer hver URL, der har nøje matchende søgeord (læst indhold / tekst), og er endnu ikke hvidlistet af deres system.

Derefter genererer de automatisk rapporter i Googles krævede format og indsender en anmodning om fjernelse.

Google har derefter en (menneskelig eller automatisk - ikke sikker) proces til at verificere påstandene, og hvis du er i tvivl fjerner du links til indholdet uden advarsel.

Dette påvirker igen også din SEO-placering, da en stor procentdel af fjernede webadresser vs. samlede webadresser på dit websted kan betyde, at du er et websted, der krænker ophavsret.

Sådan modsættes meddelelse

Google har et ret simpelt Counter Notice-system, og det fungerer godt. Generelt når du sender en modmeddelelse, som kan gøres ved at følge linket fra e-mailen, hvor Google underretter dig om en DMCA-fjernelse, følger Google op inden for 48 timer. I denne form for Google udfylder du, hvorfor du mener / hævder, at fjernelsen var fejlagtig. Efter indsendelse af din modmeddelelse bekræfter Google, at de har modtaget din anmodning. Denne anmodning sendes derefter til det firma, der bad om fjernelse af din URL. De svarer altid, som de er forpligtet til, hvis de ikke svarer inden for tid (14 dage), genindstiller Google din URL inden for generelt 10 dage efter det (dette er erfaringsmæssigt og ikke fra hvad der hævdes på internettet). Hvis virksomheden svarer, kan de sandsynligvis bede dig om yderligere information, bede om din juridiske kontakt, omvendt. I sidste ende, hvis din URL ved en fejl blev anmodet om at blive fjernet, kunne virksomheden hvidliste din URL, dette er op til virksomhedens eget skøn og styrken af ​​dit krav og din evne til at bevise, at du sandsynligvis ikke vil have krænket indhold på dit websted.

Overvejelser

Dit websted har brugergenereret indhold. Dette er noget, der ofte er rødt markeret af sådanne virksomheder og svært til hvid liste. Har du dokumenterede processmekanismer, der styrer brugergenereret indhold, før det vises på internettet? Dette er måske en af ​​de vigtigste overvejelser for virksomhederne at tillade hvid notering dig. Har du en god rekord, ligesom YouTube har? En anden vigtig faktor, inden du begynder at sammenligne dig selv med YouTube.

Jeg håber, at dette svar hjalp, og held og lykke med at genindføre dine webadresser.

  • Tak for dit svar. Jeg tror ikke, at anmodningen om fjernelse blev opsummeret ved en fejltagelse. Da miniaturebilledet faktisk var på kategorisiden, muligvis en dag, før vi blev skubbet ned til side 2. Spørgsmålet for os er, skal vi gå hen og forklare, at dette er en generel kategoriside? Har de ret til permanent at ekskludere vores kategoriside fra søgeresultaterne oven på det aktuelle indlæg (der allerede er fjernet). Og hvad kan vi gøre ved dette. Jeg sammenligner ikke webstedet med YT. Men snarere gav et eksempel, hvor latterligt det er at udelukke en rodkategoriside fra Google-søgning.
  • 1 Enhver side, der inkluderer rodkategorisiden eller endda indekssiden, kan anmodes om at blive fjernet, hvis den linker til eller præsenterer enhver form for krænkende indhold. Du bør ikke forklare, at dette er en rodkategoriside, det gør ingen forskel for dem. Du bør forklare, at det krænkende brugergenererede indhold blev fjernet, at indholdet generelt ikke krænker, at du har en DMCA-politik på dit websted til at støtte ophavsretsejere til at fjerne krænkende indhold, og at du har en stærk proces til at kontrollere brugergenereret indhold før det vises på webstedet for at forhindre overtrædelse.
  • Vent heller ikke længe, ​​før du indsender en bestridelse.
  • 1 Paginering indebærer, at du på bundlinjen er på den samme side, dynamisk viser andet indhold, og sandsynligvis hvis de anmodede om fjernelse af en side med krænkende indhold, var det faktisk den side, der indeholdt indholdet. Det, der betyder noget for dig, er at få det genoprettet. En måde er ved enten ved at overbevise dem om, at indholdet ikke var krænkende og alligevel fjernet, en anden måde er at overbevise dem med alle tidligere nævnte ideer og også få dig selv hvid opført af det, en sidste udvej er at ændre den hårde URL på din rodkategori, dette vil gøre tricket.
  • 2 "Har de ret til at ekskludere vores kategoriside permanent ..." Google er et privat firma, de kan gøre hvad som helst. De har ingen forpligtelse eller ansvar over for nogen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger