Sådan oprettes et websted ved hjælp af HTML og CSS trinvis trinvejledning til websteder

Jeg har en reageret app. Og Google indekserer kun hovedsiden "/". Jeg forstår ikke, hvordan React og SEO arbejder sammen. Har du nogle tip? Enhver hjælp ville blive værdsat.

Jeg har prøvet Google Fetch and Render-værktøjet, og det henter kun hovedsiden.

Linkeksempel:

 goToPhoto(pageName) { const {history} = this.props; history.push(`/photo/${pageName}`); } this.props.goToPhoto(photo.pageName)}>`${photo.title}`} 

  • Hvad sker der, hvis du skriver URL'erne til andre sider i din browserbjælke?
  • Det går til den forventede side @StephenOstermiller
  • 1 Overvej at teste det med javascript deaktiveret. Du kan løbe ind i ikke-funktionelle knapper. Det er også svært for mig at give et solidt svar, fordi du beder os om at fokusere mere på en bestemt ramme, og det kan kræve en specifik kode for at udføre de centrale HTML-funktioner. Hvad angår google-indeksering, så prøv at lave kvalitetssider, som folk ønsker, og sørg for, at du gør det ikke brug robots noindex-direktivet og sørg for, at din server ikke blokerer for google fra at få adgang til sider.
  • 1 "det henter kun hovedsiden" - hvad med URL'erne på dine andre sider? Eller er det, hvad du siger; returnerer de ikke noget i Google Fetch and Render-værktøjet?
+50

Det gamle svar plejede at være at bruge et produkt som Prerender.io for at få Google til at gennemgå det. Google er begyndt at behandle Javascript, og selvom et produkt, der præ-gengiver en side til motoren, gør livet lettere, er det ikke det eneste svar.

Et almindeligt problem, jeg er stødt på, er, at hvis din app tager for lang tid at indlæse, hvis dine AJAX-opkald eller begivenhedssløjfer tager mere end 2-3 sekunder, Google venter ikke. Det vil gå med, hvad det har, inkluderet links. Løsningen på dette afhænger meget af din arkitektur, men jeg vil foreslå at se på hastighed, caching, CDN og andre faktorer, der kan gøre det vanskeligt for Google at indlæse på under 5 sekunder.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?