OpenVPN - Generering af certifikater og nøgler (Windows OS)

Er der nogle almindelige softwarepakker, der genererer statiske sider?

En slags CMS, men uden alle de bløde dele. Jeg har det helt fint med at redigere sider ved hjælp af en teksteditor, men jeg vil gerne redigere noget mere brugervenligt end HTML (markering, wiki-tekst osv ...).

Jeg gentager bare min personlige hjemmeside, og de lag af lag af Drupal-moduler, jeg har brug for at installere, bliver bare vanvittige.

Movable Type fungerer nøjagtigt på denne måde og genererer webstedet som statiske sider, når du trykker på publish, medmindre du konfigurerer det til dynamisk publicering.

Wordpress fungerer i det modsatte, det offentliggøres altid dynamisk, medmindre du installerer et plugin som wp-supercache, der vil tjene cachelagrede sider og regenerere cachen efter behov.

IMHO Wordpress er den bedste af de to, men tjek omhyggeligt de funktioner, du bruger i drupal, er tilgængelige i Wordpress.

  • Drupal er temmelig kompliceret med moduler og ændring af skabeloner osv. Jeg er enig WordPress er vejen at gå, uden for boksen har du alt hvad du behøver til en blog og lille CMS. Med hensyn til funktioner er der et plugin til næsten alt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger