Kanalreduktion - Sådan installeres en konisk reduktionskanal - PlumbersStock.com

Kan jeg registrere et domæne svarende til mine konkurrenter og placere mig højere i google?

For eksempel bruger min konkurrent competitorwebsite.com, kan jeg bruge competitorwebsite.news og omdirigere det til mit faktiske domæne, så jeg kan komme med resultater for "konkurrentwebsite", "konkurrentwebsted"?

Jeg vil gerne nævne, at jeg IKKE ønsker at vildlede folk til at komme til min hjemmeside.

  • 1 Brug af et EMD (Exact Match Domain) hjælper sandsynligvis ikke dig bedre end dine konkurrenter, da Google opdaterede sin algoritme for nogen tid siden for at gøre det til en ubetydelig faktor. Oprettelse af mærkenavngenkendelse ved hjælp af et domænenavn kan hjælpe, men i sidste ende er det kvaliteten af ​​dit indhold, antallet af indgående links fra autoritative sider osv ... der hjælper. Se Hvad er de bedste måder at øge et websteds position på Google? for mere effektive strategier.
  • 1 Det er meget sandsynligt, at de bruger disse søgeord mere i deres indhold, og Google kan have identificeret dem som en del af deres brand-name. Det er meget usandsynligt, at du er i stand til at samvalte deres brand-navn bare ved at bruge et lignende domænenavn, og meget uklogt, hvis de har varemærket det. Jeg vil foreslå at holde fast ved, hvad du har, og gøre indholdet til et bedre match for disse søgeord. Hvis du ændrer dit domænenavn, kan du påvirke din nuværende placering betydeligt.
  • 1 Det har ingen fordel. Google forbinder kun indholdet med det domæne, som det vises under, ikke omdirigerede domæner.
  • 1 Afhængigt af din placering er du muligvis tæt på cybersquatting
  • 1 IANAL, men at bruge det samme navn skaber risiko, da din konkurrent kan sagsøge dig eller i det mindste bruge mekanismer som UDRP eller URS til at lukke dit websted.

Ud over alt andet, der blev nævnt, hvis din konkurrent fandt ud af, at du gjorde det, kunne du blive ramt af enten en cybersquatting-klage i retten eller en UDRP, som du sandsynligvis ville miste under "Registreret i dårlig tro" -princippet.

https://www.icann.org/resources/pages/policy-2012-02-25-da

Det, du foreslår, er ikke en god strategi på flere fronter. Du kan ikke registrere et domænenavn svarende til din konkurrent og forvente at få rang for ordene i det domænenavn.

Omdirigeringsdomæner påvirker ikke placeringer

At omdirigere et domænenavn til dit websted har ingen indflydelse på Google. Den eneste gang, som Google muligvis øger rangordningen for et omdirigeret domæne, ville være, hvis domænet har mange eksterne links, der peger på det. Imidlertid kommer et friskregistreret domænenavn ikke med links, da det ville være en bedre brug af din tid til at oprette links til dit eget websted snarere end til en omdirigering.

Præcise matchdomæner laver ikke bedre placeringer

Selv hvis du ommærket dit websted med dette domænenavn, vil det sandsynligvis ikke hjælpe meget. Google ændrede sine algoritmer for et par år siden for at nedgradere nøjagtige matchningsdomæner i søgeresultaterne.

Det, du foreslår, er krænkelse af varemærker

Udover det faktum, at det ikke fungerer, kan det, du foreslår, få dig i juridiske problemer. Selv om det ikke er registreret, har dine konkurrenter et almindeligt varemærke på deres navn. Registrering af lignende og forvirrende domæner er nøjagtigt den type ting, som varemærkeloven blev skrevet for at forhindre.

Du siger, at du "ikke vil vildlede folk", men du foreslår at rangere din startside efter din konkurrents navn. Det er netop definitionen af ​​vildledende mennesker, hvis du spørger mig.

Hvis du legitimt vil rangere for et konkurrentnavn, kan du oprette en side, der sammenligner dine tjenester med deres.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?