Sådan vælger du den rigtige og bedste metode til verificering i Google Search Console Mr. Mind Money |

Dette er min side 7 måneders graf fra Google Webmaster Tools-webstedets ydeevne.

Som du kan se, går grafen op og ned med store forskelle: mindre end 1 sekund op til 5 sek.

Da jeg aldrig har ændret noget (ikke et billede eller et script, intet af ingenting) i alle disse måneder, tror du, at dette kunne være forårsaget af dårlig hosting, dybest set en overbelastet server?

Oplever du den samme op / ned-graf for nogle / alle dine websteder på Google Webmasterværktøjer?

BTW: dette websted blev også optimeret med YSLOW, men optimeret eller ej, burde ikke grafen være endnu strengere?

REDIGER: i Googles officielle blog viser de en ret stram graf, men måske er det kun til grafisk formål.

 • Har du delt hosting, VPS eller dedikeret server?
 • @paulmorriss: delt, men med en stor dyr plan, så det skal ikke deles med så mange andre mennesker. Jeg tager ikke en VPS bare fordi jeg ikke har brug for root-adgang til serveren. Jeg kunne bare gøre mere rod og spilde min tid på at kildre alt på grund af min vanvittige nysgerrighed.
 • 1 Her er et indlæg fra januar med grafer, der er meget uberegnelige.

Dette burde ikke være en overraskelse. Medmindre du lever i en verden, hvor alt er konstant, vil dette svinge. Nogle af variablerne inkluderer:

 • Hvis serveren oplever højere belastning, bliver den langsommere, når den ikke er

 • Hvis dit websted oplever mere trafik i det øjeblik, kan det være langsommere

 • Hvis nogen del af netværket mellem dig og Googlebot er langsommere eller hurtigere, vil det påvirke Googlebots opfattede ydeevne

 • Forskellige sider fungerer anderledes. En optimeret side klarer sig bedre end en ikke-optimeret side. Disse data "viser dig den gennemsnitlige sideindlæsningstid for sider på dit websted [...] indsamlet direkte fra brugere, der har installeret Google Toolbar." [docs]

 • Mange af ovenstående faktorer kan påvirkes af tidspunktet på dagen. I spidsbelastningstider vil servere og netværk være langsommere end i spidsbelastningstider.

Dette er grunden til, at CDN'er er så praktiske til webstedsydelse. Du er ikke så afhængig af et servicepunkt for alt.

 • Jeg forstår ikke, når du siger: "Forskellige sider fungerer anderledes. En optimeret side klarer sig bedre end en ikke-optimeret side." Jeg kan ikke se, hvordan grafen kunne påvirkes af sideoptimering, da jeg sagde, at webstedet aldrig er blevet ændret. Om CDN i selvom de er gode, når du har et internationalt publikum [ref. serverfault.com/questions/63403/…, mit websted har stort set kun italiensk publikum. Desuden svarer det ikke på, hvorfor grafen ændres, Google er en, den tester altid det samme sted fra de samme placeringer.
 • 1 @MarcoDemaio Igen antager du, at nogle ting er konstante, når de ikke er det. Jeg har tilføjet et dokumentationslink ovenfor for "forskellige sider" -kommentaren; det er et gennemsnit på mange sider, der kommer fra mange brugere (så deres individuelle forbindelsesydelse også kommer i spil), ikke et eneste referencepunkt. Hvorfor antager du også, at Google altid tester dit websted fra en enkelt placering? De har servere overalt.
 • @Su ': fremragende link, men spørgsmålet er stadig åbent. I det link, du har angivet, forklarer de meget godt, de siger, at grafen "ofte repræsenterer et samlet antal tusinder af datapunkter, samlet fra hele verden", dybest set et kæmpe gennemsnit. Et gennemsnit skal være endnu mere ensartet og vise en mere stram graf, da webstedet aldrig har ændret sig, og grafen er over 7 måneder. Lad os ændre spørgsmålet på denne måde: "Kære John og Su 'går dine sides ydeevnediagrammer i GWT op og ned som min?" :)
 • 1 Udover det postlink, jeg tilføjede som en kommentar øverst, er der en Google-billedsøgning efter "google webmaster-værktøjs-præstationsgraf", som skulle give dig masser af prøver.
 • Punktet "netværk mellem dig og Googlebot" bliver fuldstændig negeret af det næste afsnit. Google måler ikke webstedshastighed, det er taget fra rigtige brugere med Google-værktøjslinjen. Således er det mere en funktion af brugerens forbindelseshastighed.

resultaterne afhænger også af serverens op / ned-tid og websitetrafik. Hvis du er på en delt hosting, kan du se et stort antal udsving i grafen.

Hvis du er i delt hosting, og dit websted står over for høj trafik, kan dit websted muligvis få langsom ydeevne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?