Sådan forkorter du Amazon-tilknyttede links (let)

Dette er mit første spørgsmål her på Pro Webmaster ... Jeg er virkelig glad for at være her!

Jeg tror, ​​dette spørgsmål vil have et simpelt svar, men jeg starter med htaccess, og jeg vil lære noget om denne fil og dens regler.

Jeg har et langt og grimt tilknyttet link, men jeg vil oprette en 301-omdirigering til denne URL uden at skrive den. Min hjemmeside er http://www.matthewlabs.com/ og jeg vil bruge et link som http://www.matthewlabs.com/wishonlist/appstore, der automatisk omdirigerer til mit tilknyttede link.

Jeg forsøgte at skrive dette i min htaccess-fil:

Redirect 301 /wishonlist/appstore http://myAffiliateLinkHere 

men det virker ikke. Skal kataloget / ønskelisten / appstore eksistere for at omdirigere? Fordi nu modtager jeg en 404-fejl ... Og for at bruge dette link, kan jeg oprette et simpelt link med html et tag?

Click 

Mange tak for din tid, og jeg håber du kan hjælpe mig!

Dit .htaccess filen skal se sådan ud:

RewriteEngine on

RewriteRule [URL til omdirigering fra] [URL til omdirigering til] [optioner]

RewriteEngine on tænder grundlæggende mod_rewrite-modulet.

Derefter skal du sige, hvordan den URL, du forventer, at folk skal indtaste, ser ud, du kan bruge regulære udtryk her, faktisk er det hele et almindeligt udtryk.

URL til omdirigering er normalt intern, men den skal fungere med et komplet link.

Så i praksis noget som:

RewriteEngine on

RewriteRule ^ / wishonlist / appstore (/)? $ Http: // myAffiliateLinkHere [301, L]

Det ^ og $ for at angive starten og slutningen af ​​URL'en, og (/)? betyder, at det kan indtastes med eller uden en skråstreg og stadig fungerer.

Valgmuligheder - 301 siger dybest set send en 301 header, og L siger, at dette er en 'sidste instruktion' - hvorefter ingen flere instruktioner skal behandles.

Der er et væld af muligheder tilgængelige, tjek dokumentationen - men her er et link til et godt snydeark, jeg holder altid praktisk: http://www.addedbytes.com/cheat-sheets/mod_rewrite-cheat-sheet/

  • Mange tak for dit svar ... Jeg prøvede det, men uden succes ... Dette er min htaccess-fil: cl.ly/Chba Nu får jeg en intern serverfejl
  • Jeg ville prøve at omdirigere til en enklere, kort URL på den samme maskine først, se om det fungerer. I så fald skal du prøve en kort, enkel URL på en anden vært, og i så fald opbyg din URL, indtil du finder, hvad der forårsager problemet. To gætter - en, mellemrummet mellem '301' og 'L' eller mere sandsynligt nogle tegn i den lange URL, der skal undslippes (med et tilbageslag).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?