Sådan løses lyd- eller lydproblemer på Windows 10

Vi bruger i øjeblikket Adobe analytics til onlineformularer til at måle færdiggørelsesgraden og drop-off-felter. Jeg opdagede for nylig en formular, der ikke var blevet tagget og anmodede om, at den skulle tagges. Den feedback, jeg har modtaget, er, at tagging af en webside øger belastningen på websiden og øger indlæsningstiden samt har en ekstra omkostning til datalagringspladsen. Er det sandt? Min forvirring skyldes, at vi bruger Adobe analytics til andre former.

Sænker adobe analytics webstedsydelse?

Ja. Tilføjelse af noget tilføjer sideindlæsningstid. Billeder, ekstra CSS, alt.

Analytics bruger typisk JavaScript, så ud over den ekstra indlæsningstid for JS-filen er der yderligere forsinkelser, mens scriptet udføres. Det betyder, at tilføjelse af det vil være mere mærkbar end at tilføje en statisk ressource, f.eks. Et passende skaleret billede.

Brug de netværksprofileringsværktøjer, der er indbygget i din browser, til at evaluere indlæsningstiden, eller prøv en tredjeparts testtjeneste som GTmetrix, Sucuri eller keycdn. Disse fortæller dig nøjagtigt, hvor meget langsommere dine sider er med den ekstra analytiske opblussen.

Glem ikke, at med den hastigt stigende anvendelse af browserannonceblokkere, bliver dine analysescripts blokeret af flere og flere brugere. Brug af analyseskripts vil stadig tilføje en vis værdi, men sammenligning af resultater med mere pålidelige tal som f.eks. Serverlogfiler bliver nødvendigt for at se, hvor mange besøgende der er til stede.

For det første vil brug af passende metatags på dine sider hjælpe med søgeresultater og SEO. Jeg foretrækker at tilføje metatags, beskrivelse osv. Til mine sider for at forbedre at blive fundet og placeringer.

Nu om tagging generelt. Forøgelsen i belastningstid afhænger meget af, om du måler den faktiske belastningstid eller den opfattede belastningstid. Opfattet indlæsningstid, tiden mellem anmodning, og når brugeren kan "bruge" siden, er det, der påvirker dit klik gennem, opgivelse og brugeropfattelse af dit websted. Og ja, hvert tag, du tilføjer, vil have indflydelse, når siden venter på, at tagressourcen skal svare.

Når det er sagt, hvis du har tagget dine andre formularer og holder tagsne på et minimum, bør du ikke se nogen stor forskel, da vi taler om 1 side. Hvis du taggede alle dine formularer, ja det ville have stor indflydelse.

Som et forslag kan du måske gennemgå dine formularer og dine tags og sørge for, at du kun har tildelt de (n) nødvendige tag (er) og holde antallet så lille som muligt. På den måde har du fordelene ved tagging, mens du holder virkningen så lille som muligt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?