Sådan designer du din egen task tracker, To Do List i Excel med dashboards, rapporter og diagrammer

Jeg har bygget en lille visualisering, og jeg vil tillade tredjepartsbrugere at integrere den i en iframe på deres sider.

Når de gør dette, vil jeg gerne bruge Analytics til at spore (i) hvor mange mennesker der har set visualiseringen og (ii) de webadresser den er indlejret i.

HTML og JS i min visualisering er begge på det samme domæne, men naturligvis er mit domæne forskellig fra de domæner, som det er indlejret i.

Jeg har læst Googles dokumentation om iframes, men det hjælper mig ikke meget!

To spørgsmål:

  1. Kan jeg bare bruge den grundlæggende Analytics-opsætning på normal måde i min HTML, eller er der nogen problemer, jeg skal være opmærksom på?
  2. Hvordan videregiver jeg den overordnede URL som en tilpasset dimension? Formentlig kan jeg ikke bare få URL'en til forældresiden af ​​sikkerhedsmæssige årsager, så jeg spekulerer på, om jeg har brug for at gøre noget som dette?

  • 1 Du har ikke adgang til den overordnede URL direkte fra en iFrame. Se adgang til overordnet URL fra iframe på StackOverflow, som har nogle mulige løsninger.

Sørg for at bruge et tilpasset trackerobjekt til dit Google Analytics-script. Årsagen bag dette er, hvis et websted kører Google Analytics, så kan deres scriptopkald muligvis også blive optaget på din konto!

Så du kan ikke bruge standard GA-scriptet, men hellere bruge denne Google Developer-dokumentation om Oprettelse af trackere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger