Vertoria IM-konference med Atty Joseph Plazo

Jeg vil søge efter websteder med høj sideplacering på et bestemt nøgleord. Fortæl mig hvordan kan jeg gøre det. Tak

  • På trods af mit svar er dit spørgsmål for bredt, hvis det overhovedet er et spørgsmål (intet spørgsmålstegn). Hvad jeg forstår, at dit spørgsmål er, hvordan man bruger Google?
  • @Eli: Jeg spekulerede på, om folk bruger en bestemt software til dette formål.

Siderangering er blot en af ​​de mere end 200 indikatorer, som Google bruger. Det er ikke engang den stærkeste. Google frigiver også kun Page Rank flere måneder senere. Det betyder, at når du ser en siderangering for et websted, er det sandsynligvis den siderangering, som webstedet havde for omkring 4 måneder siden.

Googles værktøjslinje giver dig mulighed for at se siderangering for et bestemt websted. Dette websted giver dig også mulighed for at foretage en søgning for at se, hvad siderangeringen af ​​en bestemt URL er, http://www.prchecker.info/check_page_rank.php.

Indtast dette nøgleord i Google. Hvis du f.eks. Vil se sider, der rangerer godt med nøgleordet Java, ville du gøre dette:

http://lmgtfy.com/?q=Java

Og der går du.

  • Tak. Jeg forsøgte at google og se de øverste sider, men jeg var faktisk på udkig efter blogs med høj sideplacering og hvorfra jeg kunne bruge min underskrift.
  • 1 Han sagde, at PAGE-rang ikke SERP-placering. Du skød ham for hurtigt ned.
  • For blogs specifikt, prøv blogsearch.google.com

Jeg synes, det er et rimeligt spørgsmål at stille. De websteder, der har den højeste PR, er ikke alle nødvendige øverst på Google-placeringen. Jeg har faktisk ledt efter noget lignende, fordi jeg vil finde websteder med høj PR til et bestemt nøgleord, så jeg kan se, hvor link-kærligheden kommer fra for det nøgleord.

Jeg tilmelder mig dette i det nye år i håb om, at det vil hjælpe: http://www.seomoz.org/cart/purchase_select

  • hø! der tager $$: (
  • Ja, men det kan være det værd, hvis jeg får et stort spring i placeringen, og seomoz kender deres ting

Det er ikke muligt at finde disse høje PR-blogs ved hjælp af en slags software. Jeg vil foreslå at indsamle nogle webadresser manuelt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?