Karriereveje: 3 engagerende job uden for skrivebordet

Jeg undrer mig over, hvordan Google betragter trafik i den beskrevne situation:

En bruger besøger webstedet gennem organisk søgning, besøger et produkt og efterlader siden åben i mere end 30 minutter, så sessionerne bliver udløbet.

Fortsætter derefter købet og køber det produkt.

I Google Analytics-data betragtes købet som et Organisk trafik køb eller Direkte trafik konvertering eller hvad?

Tak.

I Google Analytics, uden for rapporterne Attribution og Multikanaltragt, tilskrives konverteringen som standard den sidste ikke-direkte kilde / medium / kanal. Så i dette tilfælde tilskrives salget organisk i ikke-MCF-rapporterne (f.eks. Erhvervelse -> al trafik -> kanaler).

Det er muligt at kontrollere dette relativt let, hvis du har transaktions-id'et og Google Analytics-tilføjelsesprogrammet til Google Sheets. Du opretter en rapport til forespørgsel til Reporting API og en anden rapport til forespørgsel til MCF API i hver rapportfiltrering efter den givne transaktionId med dimensionen som kanal eller kilde / medium.

Det forrige svar er forkert - i standardrapporter bruger Google Analytics den sidste ikke-direkte kliktilskrivning.

"Den sidste ikke-direkte klikmodel ignorerer direkte trafik og tilskriver 100% af konverteringsværdien til den sidste kanal, som kunden klikkede igennem, før han købte eller konverterede. Analytics bruger denne model som standard, når den tilskriver konverteringsværdi i ikke-multikanal Tragtrapporter. "

https://support.google.com/analytics/answer/1665189?hl=da

  • Det er en dejlig model. Hvor står det, at standardrapporter bruger det? Denne side siger kun, at nogle tragtrapporter bruger det.
  • Det siger ikke kun, at nogle tragtrapporter bruger det, citatet siger faktisk "Analytics bruger denne model som standard, når den tilskriver konverteringsværdi i rapporter, der ikke er multikanalstragte." dvs. hvor som helst, der ikke er en rapport med flere kanaler, bruger det sidste ikke direkte klik.

I den situation er det en direkte session. Da den "organiske" er udløbet, startes den nye. Jeg ved ikke, hvilken slags webshop du driver, dvs. har produktet en lang beskrivelse at læse eller noget lignende, der kan få brugerne til at bruge mere end 30 minutter uden at udføre et hit. Men du kan overveje at tilføje nogle begivenheder eller forlænge en sessionstid.

  • 1 Jeg ved ikke, hvordan de fleste mennesker handler, men jeg lader ofte browserfanen for produkter, som jeg måske køber, åben i timevis eller endda dage, mens jeg tænker på det.
  • Tak for dit svar. Produkterne har brug for sælgerbekræftelse, før de kan købes.
  • Intet problem . @StephenOstermiller Jeg er glad for, at du sagde, at hvis det er tilfældet for de fleste mennesker, der handler, som vi vil kende gennem forskellige begivenheder og mål, betyder det, at vores side / tilbud / produktinformation / position osv. Har brug for opmærksomhed og optimering. Det er pointen med vores arbejde, så vidt du spørger mig :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger