Drake - Mrs. Stress Free (Type Beat & Song) (Nye sange 2014) (Feat. PartyNextDoor)

Fra et SEO-synspunkt er det klogt at bruge nøjagtig den samme side title værdi og keyword/description metatag-værdier ikke kun som meta information, men også som sideindhold?

Et eksempel illustrerer, hvad jeg mener. Tak for ethvert svar, venlig hilsen.

 <html> <head> <title>Meta tags again. Good or bad to use them as page content?</title> <meta name='DESCRIPTION' content='Why it is wise to use (or not) page title, meta tags description and keyword values as page content.'> <meta name='KEYWORDS' content='seo,meta,tags,cms,content'> </head> <body> 

Meta tags again. Good or bad to use them as page content?

Why it is wise to use (or not) page title, meta tags description and keyword values as page content.

  • seo
  • meta
  • tags
  • cms
  • content

Read the discussion on webmasters.stackexchange.com. </body> </html>

Der er et par ting, der skal tages i betragtning:

  1. Der er ikke noget problem med at bruge den samme sætning / sætning i din titel og H1-tags. Det fordobler bare de SEO-værdier, du prøver at skubbe. Du kan nogle gange gøre et bedre SEO-job ved at gøre dem forskellige, men det afhænger af situationen.
  2. Hvad angår Meta Keywords og Meta Description, er John Conde lige den. De har ingen SEO-værdi, men de har værdi for andre ting som SERP'er og sekundære bots. Så det er godt at have dem. Og at duplikere indhold i dig Meta Description og et H2-tag har ingen negativ effekt og vil være positivt, fordi i det mindste dit H2 har burde have en god SEO-værdi.
  3. Google er ikke bekymret for duplikering på tværs af tags som i dit eksempel. De er bekymrede over websteder, der mærker ting og med gentagelse af information. Så hvis din liste havde 4 elementer, og de var identiske med hinanden, så kan Google se negativt på det, men det er slet ikke tilfældet.

Alt i alt er det, du foreslår i dit eksempel, sandsynligvis det bedste udgangspunkt for at lave SEO på din side. Jeg har personligt indstillet mine tags svarende til dette mange gange. Over tid vil du sandsynligvis tilpasse siden væk fra det, men kun for at gøre SEO endnu bedre.

Meta-nøgleordstaggen bruges ikke, når man rangordner websteder og har slet ingen SEO-værdi. Men du skal stadig bruge dem, da andre bots (dvs. katalogcrawlere) muligvis bruger dem til at klassificere og liste dit websted.

Metabeskrivelseskode bruges ikke ved rangordning af websteder, men har stadig en vis SEO-værdi, da Google muligvis bruger det, når de viser din sides liste i deres søgeresultater. Andre robotter kan bruge det til de samme formål.

Hvis indholdet i dine metatags derefter placeres inde i sideindholdet, dvs. at de er synlige for brugeren, har de SEO-værdi, da ethvert sideindhold har værdi. Dette vil ikke skade dig, da metainformation ikke kun ignoreres med henblik på rangordning, men da metainformation formodes at opsummere, hvad der er på siden, skal de være meget relaterede og muligvis identiske. Sidetitel- og h1-tags er meget ofte de samme, da begge bruges til at fortælle en bruger, hvad siden handler om. Så svarer du direkte på dit spørgsmål, dette er meget almindeligt og helt fint at gøre.

Metatags til beskrivelse og nøgleord har ingen SEO-værdi med hensyn til forbedring af søgeord.

Det eneste mærke, du nævner, og som har indflydelse, er titelmærket. (Det er ikke et metatag, ledetråden er, at metatags er tags med navnet "meta").

Google ser stadig ud til at lade titelmærket påvirke søgeord for en side, og det håndhæves igen, hvis den samme eller lignende tekst er til stede på den synlige side.

Beskrivelsens metatag er nyttigt til at prøve at kontrollere SERP-uddrag. At have det til at matche indhold og søgeord kan gøre det mere / bedre.

Nøgleordet metatag har ingen værdi for Google. Andre søgemaskiner kan dog bruge det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?