Batching af Verifone VX570 Terminal - Sådan batches en kreditkortmaskine ud

Jeg er nødt til at indstille nogle feltdata til Google Analytics-tracker manuelt i en bestemt situation. I min JS har jeg følgende:

ga(function(tracker) { tracker.set('campaignKeyword', 'my keyword'); tracker.send('event'); }); 

Men jeg ser ikke ud til at se noget komme igennem i Analytics.

Jeg er løbet console.log(tracker) og det er et gyldigt Universal Analytics-sporingsobjekt - jeg er bare ikke sikker på, hvad jeg laver forkert. Jeg har henvist til denne dokumentation.

Hvad overser jeg?

  • denne dokumentation har koden ga('send', 'event', { 'eventCategory': 'Category', 'eventAction': 'Action' }); for at sende en begivenhed. Jeg kan ikke se hvor som helst derinde tracker.send('event'); skal gøre noget. Jeg viser også eksemplet på ga('set', 'campaignKeyword', 'Blue Shoes'); til indstilling af kampagneKeyword. Hvor fik du den kode, du bruger?
  • Ligner ældre ga.js-kode. Selvom der sendes en begivenhed til ældre kode .. har det stadig brug for begivenhedskategori og begivenhedshandling i det mindste .. de er påkrævet

Prøv denne kode:

ga(function(tracker) { tracker.set('campaignKeyword', 'my keyword'); tracker.set('eventCategory', 'my category'); tracker.set('eventAction', 'my action'); tracker.send('event'); }); 

Nu ser du hit på Google Analytics, selvom denne kode er ret grim og ikke anbefales af Google. :) Lad os forbedre det:

ga('send', 'event', { eventCategory: 'my category', // required eventAction: 'my action', // required campaignKeyword: 'my keyword' // optional }); // or equivalent ga('send', 'event', 'my category', 'my action', { campaignKeyword: 'my keyword' }); 

Det eventCategory og eventAction felter er obligatoriske. Hvis du ikke videregiver dem, ser du, at hit foregår i browserens devtools-netværksfane, men det bliver ikke indsamlet af GA-servere.

Bemærk: de foregående kommandoer fungerer kun, hvis du allerede har oprettet en tracker, der hedder "t0", hvilket er standardsporeren. Så før disse kommandoer skal du have noget, der ligner ga('create', '.

Du kan også bruge den fremragende Chrome-udvidelse med navnet "Google Analytics Debugger", der udskriver (til konsollen) fejlretningsoplysninger om din ga kommandoer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?