Rettelse af Netbeans IDE for lille skalering i Windows 10

Mange gange bruger Windows 7 brugere, gå til Kontrolpanel - Visningsindstillinger, og vælg en brugerdefineret DPI-indstilling (dvs. 110%) for at øge skriftstørrelsen, hvis de har store skærme og ikke kan se tydeligt.

I dette tilfælde bryder nogle af webdesignene i den nyeste version af Opera 11 og Internet Explorer 9. (Det ene webdesign bryder i den ene browser, og det andet design i den anden browser!). Dette sker ikke på alle computere med dpi-skalering. I nogle computere går det i stykker på IE9, på andre gør det ikke.

Hvad jeg mener er, at skrifttyper bliver enorme, og tekster går ud af deres kasser og bryder den korrekte strøm af elementer.

Jeg bruger bare standardskrifttyperne.

Jeg foretrækker at bruge HTML5 / CSS3. Jeg bruger normalt reset.css eller normalize.css for nylig fra HTML5 kedelplade.

Hvordan skal jeg udvikle, eller hvilke css-hacks jeg skal medtage for at undgå dpi-skalering bryder designene?

Jeg forstår, at dette ikke er et normalt spørgsmål om kompatibilitet på tværs af browsere, men en meget mærkelig situation, der kun sker i bestemte tilfælde med en specifik browser-computer-kombination, men alle disse computere har dpi-skalering. Sagen er, at det samme problem med den samme browser og samme dpi-skalering måske vises eller ikke vises.

Dette adskiller sig ikke rigtig fra problemet med folk, der bruger en alt for lav opløsning til at se dit websted eller bruger deres browserzoom til at øge tekststørrelsen.

Der er ikke meget, du kan gøre ved det bortset fra at teste for det manuelt og se, hvad der faktisk "bryder" layoutet. Men hvert layout vil have praktiske begrænsninger for understøttede platforme og konfigurationer.

Du kan eksplicit angive overløbstilstanden for hver enkelt tekst, der indeholder element (og alle dets forældre), men du vil stadig ende med problemer med forskellige browsere, der gengiver de samme skrifttyper lidt forskelligt eller variationer i linieomslag eller tekstjustering / begrundelsesalgoritmer.

Problemet drejede sig om at have skrifttyper defineret i em, mens containerbredden var i pixels. Indstillinger skrifttyper også i pixels, løser problemet.

Hver browser opførte sig forskelligt i dette tilfælde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger