Stinkende bolde? Svedig røv? 3 tip til håndtering af sumpskridt | Bedste kuglepulver til testikler

Jeg har altid troet, at det at have duplikatindhold på et websted er en dårlig ting for SEO. Men efter at have undersøgt noget fandt jeg ud af, at Google ikke har nogen straf for at have duplikatindhold, og den eneste ulempe er, hvordan links vises i søgemaskinerne.

Så mit spørgsmål er, hvis jeg har produktsiden under www.example.com/products/walls/product-page.html og www.example.com/products/floors/product-page.html, vil dette have en negativ effekt på min placering?

Da produktsiden er relevant for både vægge og gulve, er det fornuftigt at have dem under separate webadresser.

Duplikatindhold indeholder sanktioner. Selvom det lykkes dig at have to sider, der er indekseret, hvilke søgemaskiner sandsynligvis konsolideres og kun viser 1 side for, konkurrerer du stadig mod dig selv om det samme søgeudtryk.

Det er bedre at have en enkelt side med flere måder at komme derhen. Det afhænger af din platform / CMS, men nogle platforme giver dig mulighed for at oprette en enkelt side med produktdetaljer og liste den i flere produktkategorier. På denne måde har du en enkelt URL, men den kan bores ned på flere måder - jeg tror, ​​at fordelen, du virkelig henviser til, er at det giver mening for kunder at være i stand til at komme til den ene side gennem flere stier, ikke nødvendigvis at to separate webadresser er nyttige.

Ja, at have to helt separate produktsider - to unikke webadresser - vil skade dig i det lange løb, fordi søgemaskiner til sidst vil se, at de er duplikerede og kun returnerer en til søgeresultater. Du har også et internt styringsproblem, at når du opdaterer et produkt (pris osv.), Skal du huske at også opdatere det andet produkt.

  • 1 Absolut ingen straf, hvis du bruger kanoniske links.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger