Таємниче життя сина Петра Порошенка. Що варто знати про Олексія Порошенка

Mit firma bruger Flickr og Picasa webalbum som dårlig mands indholdsleveringsnetværk (CDN) til billedhosting, men jeg er nysgerrig efter, om nogen har anbefalinger til andre tjenester, der kan være værd at se på, betalt og gratis?

Fortrinsvis noget, der har en API, så den kan integreres diskret på backend som et WordPress-plugin eller til andre udviklingsrammer.

Et CDN som Amazon er billigt, og det fungerer, men manglen på et fotocentreret API er det, der forhindrer mig i at bruge det til generel brug.

  • 1 kan du venligst forklare, hvad du mener med 'fotocentreret API' ... ??
  • Er Flickr API ikke tilstrækkelig? flickr.com/services/api
  • Flickrs API er god, jeg bruger det nu, men jeg leder efter noget med flere kontroller over ting som størrelse og komprimering osv. Derudover, når jeg kontrollerer hastigheden på mine sider, er billederne fra Flickr konsekvent de langsomste på siden. Picasa er ikke dårligt for hastighed, men jeg hader alt andet om det: s

Stack Overflow (og dermed pr. Definition dette websted) bruger imgur, da de lige har lanceret en helt ny API. Jeg er ikke bekendt med det, da jeg ikke har brugt det, men jeg havde en diskussion med Womble (udvikleren, der designede det) om det, og det virkede ret pænt.

  • Den store ulempe ved imgur.com er, at de i øjeblikket for kommercielle sider kun ønsker at blive involveret i større trafikmæssige websteder pr. Sag. Jeg håber, at de får yderligere investeringer og gør det mere tilgængeligt.
  • 1- "For at bruge Imgur's API kommercielt skal du først registrere din ansøgning. Når det er gjort, skal du registrere dig hos Mashape. Mashape giver dig mulighed for at vælge en prisplan, der passer til dine behov. Fra da af er API-slutpunktet imgur-apiv3 .p.mashape.com, som skal bruges til erstatning af api.imgur.com "hvad er meningen med dette. Skal vi betale ekstra penge for mashape for at bruge deres api? 2- Kan vi bruge deres service med vores domænenavn (som i.mydomain.com)?

Du kan bruge forskellige gratis CDN'er som Photobucket, Flickr osv. Og kan komprimere billederne lokalt ved hjælp af et PHP-script som timthumb.

Er der noget specielt behov for API'er?

Hvis du føler, at disse scripts spiser båndbredde, kan du søge i en gratis webhostudbyder, som kan være vært for og køre dit eget script fra en anden server.

Jeg kan godt lide Google på grund af dens DNS-opløsningstid, men det lader mig ikke køre mit script.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?