HTTP ETag

Vi har haft et websted i de sidste 5 måneder, men vi brugte ikke URL-snegle på elementerne på det nederste niveau. Vores webadresser er som:

/apps/webmasters/badges/1100 

ville det være fornuftigt at tilføje et navn til URL'en på dette tidspunkt og omdirigere til de nye? Jeg er interesseret i at opbygge flere søgeudtryk og få bedre placeringer.

/apps/webmasters/badges/1100 -> redirect and served at /apps/webmasters/badges/1100-supporter 

Eller skal jeg beholde gamle webadresser, som de er, og kun oprette nye webadresser med snegle? Jeg vil også sætte pris på nogle råd om webadresser, der er delt på Facebook eller på Twitter i disse tilfælde.

Tak på forhånd...

Hvis du tilføjer nyttige søgeord til dine webadresser, ligesom titlen på siden, ligesom dette websted gør, kan dette være gavnligt for din placering og det ville være værd at gøre. Du vil gerne foretage en 301-omdirigering fra den gamle URL til den nye URL for at sikre, at både søgemaskiner og brugere finder de nye URL'er og søgemaskiner kan tilskrive links til de gamle URL'er til de nye URL'er, hvilket er nødvendigt for at bevare den placering, du har sider har i øjeblikket.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?