Indtægtsgenerering på YouTube er ikke aktiveret 2020 | Indtægtsgenerering på YouTube 2020 Sådan genansøges om indtægtsgenerering

Jeg har oprettet en blog på blogger for få dage siden og oprettet to blogindgange på den. når jeg prøver at oprette AdSense-konto med blog-adresse, accepterer den ikke ansøgningen på grund af PageType. Jeg har søgt rundt på nettet og fundet ud af, at det sandsynligvis skyldes duplikat eller utilstrækkeligt indhold på bloggen, men en af ​​mine blogindlæg er mere end 2.000 ord, og jeg har bogstaveligt talt skrevet 80 procent af dets indhold med kun få kodeblokke kopieret fra andre websteder. Nedenfor er indholdet af e-mail, jeg modtog som svar på min ansøgning.

Hej,

Tak for din interesse for Google AdSense. Efter gennemgang af din ansøgning er vi desværre ikke i stand til at acceptere dig til AdSense på nuværende tidspunkt.

Vi godkendte ikke din ansøgning af nedenstående grunde.

Problemer: - Sidetype


Yderligere detaljer: Sidetype: For at kunne deltage i Google AdSense skal udgiveres websteder og applikationsoplysninger overholde følgende retningslinjer:

  • Dit websted skal være dit eget topdomæne (www.example.com og ikke www.example.com/mysite).
  • Du skal give nøjagtige personlige oplysninger sammen med din ansøgning, der matcher oplysningerne i din domæneregistrering.
  • Dit websted skal indeholde omfattende, originalt indhold.
  • Dit websted skal overholde Googles AdSense-programpolitikker: https://www.google.com/adsense/policies ", der inkluderer Googles retningslinjer for webmasterkvalitet: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py ? answer = 35769 # kvalitet.

Hvis dit websted i fremtiden opfylder ovenstående kriterier, skal du indsende din ansøgning igen, og vi gennemgår den så hurtigt som muligt

Mine personlige legitimationsoplysninger er også de samme, som de vises i min google-konto. Jeg kan ikke finde ud af problemet. Enhver hjælp / forslag er meget værdsat. hilsen

  • 2 Opfylder dit websted ovenstående kriterier? Det gør det sandsynligvis ikke, hvorfor de afviste det. Du skal forbedre dit websted for at opfylde disse kriterier, hvis du vil acceptere Adsense på det.
  • 2 Et websted oprettet for tre dage siden, der indeholder to blogindlæg, vil sandsynligvis ikke "indeholde væsentligt, originalt indhold" i Googles øjne. Jeg vil foreslå at sende noget mere, inden du sender din AdSense-ansøgning igen.

Dit websted skal indeholde omfattende, originalt indhold.

Jeg har lige tjekket dit websted ud. Du har to blogindlæg. Dette opfylder ikke kriterierne for at have "væsentligt originalt indhold". Du skal skrive meget mere indhold, før du kan have adsense på dit websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?