LEGO Vlog # 2 - Lav Lego Star Wars Clone Trooper Decals, CMFS, Q&A, MASSIVE $ 200 HAULS!

Jeg læser meget og forstår, at overskrifter giver min tekst masser af værdi for rannkings. Er længden af ​​indholdet i H1 og H2 relevant? Er der indikationer om det?

Mange siger, at de maksimale tegn for H1 og H2 er 70. Er du enig?

  • 2 Se også: Er ordtælling en stor placeringsfaktor for Google? Jeg er ikke sikker på, at overskrifter er meget forskellige fra resten af ​​din side. Sæt antallet af ord i dem, der giver mening for dit websted og dit indhold.
  • Tak @StephenOstermiller for det meget interessante link. Tror du, at en titel på 100/130 tegn med en tekst på 300 ord, begge med godt indhold, kunne være et godt forhold?

Der er ingen optimal længde, det afhænger af indholdet på din side, men normalt er H2-tags længere end H1-tags, fordi de beskriver underoverskrifterne vedrørende H1, og det er bedre at bruge H1 til at fremhæve vigtig tekst, for eksempel

Optimal length of H1 and H2 for SEO

Why does it matter to know the optimal length for H1 and H2?

How different lengths of H1 and H2 affects SEO?

Men det er altid bedre at gøre H2-tags korte og H1-tags kortere og til det punkt, fyld det ikke med unødvendige ord, fordi det vil påvirke din SEO negativt. For eksempel hvis nogen søger efter Foo , og der er 2 lige så SEO-websteder, bortset fra at man har H1 som

Foo

den anden har H1 som

Foo Bar Baz

Webstedsnummer 1 bliver først, fordi 100% af nøgleordene er Foo, men hvis det var Foo Bar Baz, vil 33% være for hvert søgeord (kun med hensyn til overskriften).

En anden regel om længdefaktor er indholdet af dit websted. At have nøgleord i overskriften, som gentages flere gange i dit indhold, er en god praksis.

Foo Bar

indhold:

200 words of content is a good practice regarding foo bar because 200 words of content foo 200 words of content bar

Det eneste, som Google eksplicit nævnte med hensyn til overskriftlængde, er at ikke bruge meget lange overskrifter.

  • Er tag-titel ugyldiggjort for en god SEO af unødvendige ord, som h1-titel?
  • 1 Sæt dig selv som kunde, og tænk, hvad han / hun vil skrive i søgekonsollen, læg de vigtigste ord, ikke overfyld det, og hvis du vil have ekstra hjælp til det, er der mange værktøjer du kan bruge til at måle din SEO, søge i 'Wordpress SEO' for et eksempel, og du vil finde mange gode værktøjer eller ethvert andet værktøj alt efter hvilken type CMS du bruger, så for eksempel viser disse værktøjer dig hvad er de mest magtfulde nøgleord i henhold til det indhold, du skrev på siden, hvad du skal sætte i titlen, hvad du skal lægge i kroppen ... osv.
  • 2 som for unødvendige ord, hvis du bruger dem, vil de afvige din målgruppe, så for eksempel hvis din titel er 'Foo Bar Baz' og din side kun handler om 'Foo Bar', og nogen søger efter 'Baz' og finder dig, han kommer bare til at besøge din side i nogle få sekunder og derefter gå, fordi den er vildledende, og han leder efter 'Baz' ikke noget andet. og sidebesøgets varighed registreres, hvis dit websted bruger analytiske værktøjer, der rapporterer til rangering af websteder som Alexa, hvilket er dårligt, hvis dine besøgende kun bliver i kort tid, så forlader de straks.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?