Bedste måde at promovere dine Fiverr-koncerter i 2020 | Fiverr Gig Marketing-strategi

Lad os sige, at jeg har et syndikeret indlæg på websted A, der har en rel = "kanonisk" mod det oprindelige indlæg fra websted B.

Giver backlinks til dette syndikerede indlæg nogen værdi for webstedet A Domain Authority?

  • 1 Ja. Indgående (tilbage links) tæller med i det domæne, som de peger på. Dette er en af ​​grundene til, at jeg ikke anbefaler at sende dit indhold på andre websteder. Det er spild af dit arbejde. Men som for nylig opdaget giver kanoniske links også værdi, der ligner et link. Alligevel vil jeg ikke anbefale at arbejde gratis for en andens websted. Undtagen denne. ;-)

Nix. En rel = "kanonisk" er ikke et backlink.

En rel = "kanonisk" peger på den foretrukne version af en side, dens hensigt er at hjælpe søgemaskiner med duplikeret indhold. Det fungerer ikke som et link, men som en "suggestiv" omdirigering.

Hvis en søgemaskine finder ud af, at både den kanoniske side har meget lignende indhold som siden på side A, vil den kun indeksere den kanoniske side og ignorere siden på side A. Men hvis de ser ud til at være helt forskellige, vil søgemaskiner indeksere begge sider.

Hvis begge sider bliver indekseret, kan en søgemaskine bruge det kanoniske link som en uafgjort, når den bestemmer, hvilken side der er mere relevant. Men dette er ikke PageRank eller Domain Authority ting, det handler bare om duplikater og rangordning af de mere relevante sider højere.

  • Faktisk spurgte jeg om noget andet. Folk genudgiver for eksempel indhold på Medium.com. De indstilles automatisk til kanoniske, hvis du importerer dem fra dit websted. Forøger backlinks fra disse genudgivne artikler mediets domæneautoritet?
  • Jeg forstår ikke, hvordan det handler om noget andet. rel = "kanoniske" links er ikke backlinks.

Bemærk, at canonicals behandles som 301 omdirigeringer, så det sender PageRank til den angivne kanoniske URL.

NEJ, det undgår kun duplikatindhold til Google. Enten er det kanonisk eller ej, det påvirker ikke placeringen, linkene med følger og nofollow betyder kun noget.

Nej, men de gør det omvendt. Alle links, som websted A får til artiklen, sendes derefter til side B.

  • Har du nogen artikler eller referencer, der understøtter din påstand? Du har muligvis ret, men uden at tage backup af dit krav, er dette ikke et meget godt svar.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger