Belly - Multipurpose Theme for WooCommerce WordPress

Jeg har gennemsøgt mit websted med et par forskellige SEO-værktøjer - Screaming frog og WildShark SEO edderkop.

Alt virker godt bortset fra nogle resultater, der returneres.

Jeg har bygget en e-handelsbutik ved hjælp af Woocommerce og bruger deres produktfilter ved at filtrere ved hjælp af mine egne brugerdefinerede attributter.

SEO-værktøjerne returnerer alle forventede sider, men returnerer også filterresultaterne

Dvs.

https://www.mywebsite.co.uk/brand/brand/?filter_favourite-flavour=blueberry

men i Yoast SEO har jeg indstillet pa-smag til noindex.

Jeg spekulerede på, om nogen kender nogen måde, hvorpå jeg kan stoppe dette, da jeg ikke kan se nogen måde at ændre det på og er usikker på nogen kode, jeg kan tilføje for at forhindre det, hvis jeg tilføjer noindex-kode, hvor skal jeg tilføje den?

enhver hjælp ville være stor

på nogen måde, at jeg kan stoppe dette

mener du bare en adfærd hos SEO-crawlere? End sæt i din Screaming Frog en mængde forespørgselsstrenge til nul, som på screesnshot:

  • Tak for dit svar. Selvom jeg kigger mere mod google og andre søgemaskiner. de kender, at Screamingfrom og Webshark trækker disse URL'er, vil foreslå mig, at de er berettigede til indeksering. Jeg er ivrig efter at noindex disse links, men cms giver mig ikke muligheden, og jeg er usikker på, hvor jeg skal bruge den relevante noindex-kode
  • Hvis du vil noindex alle parametriserede webadresser, kan du gøre det med serverindstillinger, hvis dine cms ikke giver dig mulighed for at gøre det i backend.
  • Tak for din hjælp indtil videre. Jeg kan ikke ændre konfigurationsindstillingerne for screamingfrog, da jeg bruger den gratis version, det ville have hjulpet, hvis jeg kunne, da det viser noindexed sider, der bruger nogle af de 500 grænser, jeg har
  • @ Paulmcf1987 hvis du har adgang til htaccess-fil (hvis du kører Apache webserver) eller nginx.conf (kører Nginx som webserver), kan du deindexere dine webadresser ved hjælp af X-Robots-Tag
  • tak igen for dit svar. Er der en bestemt måde at gøre dette for at sikre, at ulven, mens stedet ikke er meget indekseret og kun de krævede webadresser?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger