Google Ads-annoncerangering forklaret - formlen for annonceplacering, tærskler og hvordan man forbedrer det

Jeg har set masser af artikler, der giver halt rådgivning som "Sørger for, at kopien til destinationssiden er relevant for dine søgeord ...' 'Sørg for, at layoutet er klart, og at siden er let at navigere ..."Men alt dette råd synes mig ikke kan handles og er meget subjektivt. Jeg har prøvet at få hjælp gennem deres callcenter, men det ser ud til, at enhver ingeniør, jeg taler med der, har en ny historie om, hvordan man forbedrer destinationssideoplevelsesresultatet, nogle af rådene har været direkte modstridende med tidligere opkald. Så her er nogle reelle grundlæggende spørgsmål:

 1. Er landingssidescore lavet af en algoritme (bot) eller af et menneske (redaktionel score)?
 2. Jeg fik en ingeniør til at foreslå, at destinationssideoplevelsen simpelthen er et mål for, hvor længe brugere bliver på dit websted, når de først navigerer til det gennem en tilføjelse. Kan nogen bekræfte dette. Det ville helt sikkert give mere mening end noget andet råd, jeg har hørt.

 • 1. Det er algoritme 2. Dine telefonopkald modtaget af marketingfolk, ikke af ingeniørteam, der oprindeligt udvikler denne algoritme. Du beder om adwords algoritmehemmelighed, som jeg mener er tophemmelig end Google-søgealgoritme. Gå ikke dybt, viden er god, men test skal være din første prioritet.
 • Det er virkelig et grundlæggende spørgsmål: hvordan måler du objektivt hvad en 'oplevelse' er? De emner, jeg kan forestille mig, kunne måles objektivt, er: sideindlæsningstid, understøttelse af mobilenheder, tid brugt på siden og antal klik, inden du forlader webstedet. Hvad kan Google ellers måle med en robot?
 • 1. Sideindlæsningstid vil være forskellig baseret på produkter, Amazon-indlæsningstid er højere end andre normale e-handelswebsteder, det betyder, at den scorer højere hver gang? 2. Mobilresponsive websider er gode, men hvad hvis jeg kun vil målrette mod desktopversion, for eksempel ligner mit produkt github. Det eneste, du skal overveje, er at målrette mod specifik målgruppe og optimere din LP til den målgruppe.

Landingssideoplevelse: Det er en kombination af flere ting som:

 • Relevansen af ​​de søgeord, du byder på, og dit indhold på webstedet.
 • Websteds hastighed.
 • Generel brugeroplevelse osv.

Forstå nøglepunkter

 • Før du tænker på AdWords-destinationssideoplevelsen, skal du bare tro, at dit websted er godt optimeret, hvad du tilbyder.
 • Sørg for, at dit websted er godt tilgængeligt på desktop og mobil.
 • Sørg for, at dit websted indlæses relativt hurtigere, især i mobilenheder.
 • Har en eller anden mekanisme, så brugeren kan bruge mere tid på hjemmesiden. At have video på hjemmesiden er en fantastisk måde at interagere med kunder på.

Hvis disse punkter er dækket, behøver du ikke generer meget generelt om destinationssideoplevelse.

Du kan overveje

 • Baseret på vores test, hvis du byder højere fra starten af ​​den nye kampagne og har en anstændig annonceposition, og naturligvis vil du se, at de fleste ting fungerer helt fint.

Konklusion: Hvis du adresserer 'nøglepunkter' og har et godt bud, fungerer det helt fint.

 • Fortæl mig, hvordan du i verden objektivt måler 'Generel brugeroplevelse'.
 • Der er så mange måder, du kan måle bedre brugeroplevelse på. Der kan være et kursus om dette. Uden at komplicere skal du bare gøre din side mere relevant og gøre den let tilgængelig (mobil / desktop) og have en god webstedsstruktur. Betydning tænk på vigtige ting uden at gå for meget i detaljer, medmindre det er din ekspertise.
 • Jeg vil gætte på, at du ikke har nogen idé om, hvad ordet 'objektiv' betyder. Dette er den samme ikke-handlende ordsalat, som jeg får fra folkene på hjælpelinjerne.
 • Jeg er ikke så sikker på din baggrund, men ovenstående info er god nok til at forstå. Der er flere måder, du kan måle brugeroplevelseseffektiviteten på. Hvis du virkelig seriøst på det, vil jeg anbefale dig at tage et kursus eller foretage en detaljeret undersøgelse af brugervenlighed og have en større forståelse af Google Analytics. Med kombinationen af ​​disse to skal du være i en god situation for at måle brugeroplevelsen og effekten.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger