Chrome Fix Greenscreen på YouTube-videoer - Den rigtige måde NEJ Behov for at se, bare lyt

Så jeg har denne side her, som har store problemer med ydeevnen. Rulning er meget langsomme, svævende effekter har lidt forsinkelse og andet lignende problem. Desværre lige nu arbejder jeg med en billig vært, så jeg har ikke mulighed for at gzip mine filer, og jeg er dog ikke sikker på, hvor stor en medvirkende faktor det er. For hvad det er værd, bruger jeg Drupal som et CMS.

Jeg vil gerne vide de forskellige årsager til forsinkelsen, og hvad jeg kan gøre for at ordne det.

Noget om: hukommelsesstatistik til hjemmesiden:

Hukommelse: - Privat: 49664k - Delt: 13052k - I alt: 62716k

Virtuel hukommelse: - Privat: 53400k - Kortlagt: 10412;

Fortæl mig, hvis du har brug for flere oplysninger.

Det er ikke serverproblemer. Når siden er indlæst, har serveren ikke længere noget at gøre med gengivelse og ydeevne på siden. Det håndteres af browseren og enheden, der kører browseren, i dit tilfælde din computer.

Jeg kiggede hurtigt på dit websted, og du har nok JavaScript og s at dræbe en elefant. Der foregår bare alt for mange ting på én gang. Du skal enten gøre dit websted mere effektivt, hvilket sandsynligvis kræver omskrivning af noget af det JavaScript eller fjernelse af det helt eller forenkle din side ved at fjerne indhold og placere det på andre sider (eller finde en bedre måde at gøre det på) .

  • Ja, jeg arbejder på JS-spørgsmålene. Men lige nu fjerner du background-size:cover attr ser ud til at løse problemet.
  1. Faste baggrunde har tendens til at gøre rulning træg i nogle browsere.
  2. Samme for at indstille et baggrundsbillede på HTML-elementet.

Hvis dette generer dig, skal du overveje, om du virkelig har brug for at rette baggrunden, og om du i stedet kan flytte den til body tag (det ser ud som om du kan).

Hele den "forsinkede" effekt var forårsaget af denne css-attribut: background-size:cover Dette fungerer ikke godt på mange systemer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger