[FIXED] Vi kan ikke logge ind på din konto. Windows 10 midlertidig profiludgave

Der er mange spørgsmål omkring dette generelle område, men jeg har ikke set et, der nøjagtigt afspejler det, jeg gerne vil vide. Det er pr. Titel virkelig. Min forståelse (og hvad jeg får at vide af min vært) er den nemmeste ting er bare at få overførselsnøglen og bringe DNS over til min egen hostingudbyder. Også jeg bliver fortalt af min vært, at dette ikke påvirker klientens ejerskab af selve domænet.

Dybest set har jeg en subdomæneopsætning med webstedet (dette har den samme IP-adresse som topdomænet). Så formodentlig bare at give den anden registrator den IP-adresse vil kun henvise den kun til TLD snarere end til underdomænet.

Hvad er den nemmeste måde at opnå dette på? Det er et asp.net-sted, jeg har ikke et hostet bibliotek på klientens konto, hvor jeg kan kode en omdirigering.

Tak, alle sammen

Mærke

Så er din løsning muligvis bare en 301-omdirigering (SEO-venlig) i .htaccess-filen.

Link

Det afhænger af den funktion, som din hostingudbyder tillader, men jeg kan forestille mig, at Host Headers måske er din løsning.

Du får dit domæne (i registreringsdatabasen til at pege) til din hostingudbyder og opsætter et værtsoverskrift (for din underdomæne.domæne.com-adresse), og det websted, du vil have det til, på din hostingudbyder kan pege på at tjene det.

Jeg er ret sikker på, at dette er, hvordan IIS fungerer med værtsoverskrifter.

Link, der beskriver hvordan ...

  • Hej Nick, tak for det. Desværre har jeg ikke direkte IIS-konfigurationsadgang, jeg er nødt til at bruge Plesk, som ikke er min favorit (dog bedre end nogle andre, jeg har brugt!)

Tak gutter. Til sidst satte klienten deres egen hosting op, så jeg er ikke helt sikker på, hvilken af ​​disse der skal markeres som svaret! Jeg vil bemærke dem begge i fremtidige sager. Hvis nogen vil foreslå, hvad der er bedst egnet, bekræfter jeg det. :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?