Chandrayaan 2 tager afgang fra Sriharikota kl. 14.43 den 22. juli

Når du opretter et nyt websted, hvor vigtigt er det at medtage nøgleord og potentielle søgeudtryk i det aktuelle domænenavn? Hvor tungt vægtes dette, når det kommer til høj rangering på Google-søgninger?

Du får ikke et nøjagtigt svar, da ingen ved nøjagtigt, hvor meget vægt disse søgeord har, undtagen Google. Vi ved, at de i øjeblikket har meget værdi, men vi ved også, at Google arbejder på at reducere det.

For at tilføje til hvad John Conde sagde ...

Det plejede at være en billet til toppen, men i løbet af de sidste 18 måneder er det blevet afskåret en god smule, når det kommer til mange generiske søgeord. Google ønskede at forhindre, at artister i hurtige priser køber noget som greentennisshoes.com, fylder det næsten med tilknyttede annoncer og raketter til toppen af ​​søgeresultaterne.

I stedet for er de begyndt at stole mere på "brand" -signaler og geo-location-signaler for at filtrere resultater, især på søgninger efter kommercielle udtryk. Dette betyder, at hvis jeg leder efter grønne tennissko, vil jeg sandsynligvis se resultater fra Amazon, Sears og andre større detailhandlere samt lokale skobutikker (hvis der er nogen, og afhængigt af om jeg bruger mobilsøgning eller ej) snarere end et tyndt tilknyttet nøjagtigt domæne for søgeordsmatch.

  • 2 Absolut et skridt i den rigtige retning. Jeg mener, se på de mest nyttige / populære / succesrige websteder på nettet: amazon, google, gmail, bing, flickr, twitter, facebook, stackexchange, youtube, hulu, netflix osv. Hvor mange af disse sider har generisk søgeord i deres faktiske domænenavne? Det giver virkelig ikke mening at placere domæner baseret på søgeord øverst i resultaterne, fordi de 99% af tiden er "hurtige sorte kunstnere".

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?