😱 Sådan løses fejl til Roblox Exploit !! 😱 | Sparket af server, kan ikke injiceres, mangler DLL [ARBEJDE]

Jeg har mange 404 fejl i min Google-søgekonsol og har undersøgt det lidt. Jeg forstår, at de generelt ikke vil påvirke noget, men jeg læste, at hvis de er internt linket fra dit websted, kan det være et problem for søgerangeringer. Mit problem er, at mange af disse 404 fejl kommer fra sider, jeg slettede for mange år siden. Når jeg går for at se, hvor de er linket fra, er svaret den ikke-www-version af selve siden, min hjemmeside (som ikke har et sådant link) og andre forældede sider, der ikke længere findes.

Dette inkluderer: en side, der ikke har eksisteret i årevis; min hjemmeside, som ikke har et sådant link; en anden side, der ikke har eksisteret i årevis; en side med samme adresse, men uden "www". Der er også masser af sider som dette anført i mine gennemgangsfejl.

Jeg vil bare sørge for, at dette ikke ender med at tælle som en intern 404-fejl, der kan påvirke min søgerangering? Er det okay at lade det være?

  • Ret ethvert link på dit websted og bekymre dig ikke for meget. De fleste 404'er er et resultat af links fra andre til dit websted. Hvis dit websted har ret, og andre websteder linker til ikke-eksisterende sider, er der ingen bekymring. Sådan er internettet designet til at fungere. Skål !!

Jeg vil bare sørge for, at dette ikke ender med at tælle som en intern 404-fejl, der kan påvirke min søgerangering? Er det okay at lade det være?

Som closetnoc påpegede, skal du med det samme fjerne offentligt vendte links til 404 sider.

Konverter også disse 404 sider til 410 sider, da du ikke længere har at gøre med dem.

Når søgemaskiner ser dem som 410 sider, vil de opgive at søge efter dem, når de prøver at gennemgå dit websted, fordi 410 betyder "væk", hvor 404 betyder "ikke fundet på dette tidspunkt", og jeg siger "på dette tidspunkt", fordi søgemaskiner vil tro, at siden vender tilbage på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Slutresultatet ... en hurtigere server, da hver anmodning til din server (uanset oprindelse) bruger ressourcer på din server (eksempel: CPU, disk) til behandlingen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?