Sådan oprettes en cellehenvisning til et andet regneark eller en anden Excel-fil i Excel 2010

Jeg vil kun vise besøg på mit websted, der blev sendt af min Google Adwords-campain, helst på siden Oversigt over besøgende.

Jeg har prøvet at filtrere med 'Avancerede segmenter', men når jeg vælger "Betalt søgetrafik", går besøg ned på nul. Men jeg ved, at de fleste af mine besøgende i øjeblikket sendes fra Google Adwords.

I dette spørgsmål foreslog svaret (som ikke blev valgt) at tilføje en HTTP GET-anmodning eller en URL-forkortelse, men sikkert er der en måde at gøre det i Analytics?

  • Af en eller anden grund vises alle besøg som 'direkte trafik', men det er faktisk trafik fra adwords
  • 2 Er din AdWords-konto knyttet til din Analytics-konto?

Problemet vedrører sandsynligvis, at du ikke har nogen af ​​dem:

  1. automatisk tagging aktiveret inden for AdWords
  2. tilpasset url-tagging tilføjet til destinationssiderne for dine annoncer.

Du skal kun have et af ovenstående, men for nøjagtigt at spore dine kilder skal du sikre, at en af ​​ovenstående er aktiveret (google adwords automatisk tagging er langt den nemmeste).

Hvis du har sporing aktiveret, skal du først kontrollere, hvor din trafik kommer fra (menuen til venstre) Trafikkilder> Kilder> Al trafik

Hvis dit trafikmedie optages fra CPC-kilden, skal du anvende et brugerdefineret segment, der vælger 'medium' og 'cpc' [eller hvad det betalte annonceringsmedie optages som - fra adwords skal det være cpc]

Jeg håber det hjælper :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?