Sådan opdateres data automatisk i et andet ark i Excel

Hvordan ser søgemaskiner tomme sider?

Er det en god ting eller en dårlig ting for et websted at have sider uden indhold?

Tomme sider, som er tilgængelige med statuskoden 200, der kan crawles og indekseres til robotter, har meget negativ indflydelse på kvaliteten af ​​hele hjemmesiden.

Søgemaskine-bots kommer, læser hele HTML-dokumentet og indser, at der ikke er noget meningsfyldt indhold. Google kvalificerer sådanne sider som soft-404 - det betyder, at tomme sider bare fejlagtigt giver statuskoden 200, men burde svare snarere med 404. Voksende mængde soft-404-gennemsøgningsproblemer i søgekonsollen er et tegn på tom sideindeksering.

Negativ rangordning indflydelse kommer som straf for spredning af søgemaskinens crawlkraft og anden maskinindsats søgemaskiner kører for at gennemgå, behandle, evaluere og indeksere sidedata. Prøv at forestille dig, hvor mange strøm der går tabt for at hente tomme sider hver dag målt af verdens internet for at indse, at de er tomme?

Tomme sider, som søgeresultatsider i den interne websidesøgning med nul søgeresultater, burde være bedre fra den oprindelige webstedsudgivelse, og de må ikke gennemgås og har ingen interne indgående links.

Hvis crawling af en eller anden grund ikke kan afvises, skal tomme sider have meta-robotter som noindex. I tilfælde af fejlagtige oprindelse af tomme sider, skal de svare med 404 statuskode.

  • Hvad sker der, hvis jeg tilføjer en noindex, nofollow til dem? Det skulle ikke længere påvirke negativt, antager jeg
  • Bedre er slet ikke at have sådanne sider. Hvis du har dem, så er det bedre at forhindre deres gennemsøgning gennem robots.txt, ikke på filens metaniveau. Hvis dette ikke går også, eller hvis disse sider allerede er indekseret - så ja, det eneste, der er tilbage, er at tilføje noindex, nofollow som meta-robotter
  • 1 Hvad hvis du har brug for en "midterste" side, såsom "/ noget / faktisk indhold", og at noget ikke har brug for separat indhold, da du aldrig bliver linket der direkte? Og alt indholdet er struktureret i undersiderne / noget / aktuelt indhold og / noget / andet indhold osv. Er dette en dårlig tilgang? Eller skal du have en omdirigering til 1. børneside? Hvad er den bedste tilgang her?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?