HVORDAN UPLADER JEG EN VIDEO PÅ MIN FACEBOOK-SIDE

Jeg så en ny side med hundreder af indlæg (i høj kvalitet), men da jeg betaler pr. Skrevet ord, spekulerer jeg på, om nogen i samfundet har noget anekdotisk bevis for, hvor mange indholdsord der nu skal være til en side der skal tælles med det samme som et 700 ord + indlæg, for eksempel?

Jeg ved, at der altid er eksempler på sider, der rangerer godt med f.eks. 50 ord eller mindre indhold, men har nogen nogen stærk dokumentation for, hvad minimumsantalet skal være, eller har nogen læst noget meget informativt med hensyn til dette spørgsmål?

  • 1 Har du kigget på webmasters.stackexchange.com/questions/24083/…?
  • 3 Hvis du skyder for det absolutte minimum, bliver de sandsynligvis ikke meget gode indlæg. Hvis du ikke skyder for det absolutte minimum og i stedet skyder for kvalitet, behøver du ikke bekymre dig om det mindste indekserede ordantal. En god artikel vil have nok indhold til at blive indekseret af store søgemaskiner, og du opnår ikke nogen konkurrencemæssig fordel ved at offentliggøre en artikel på 600 ord i forhold til en artikel på 700 ord. Det er ikke sådan, folk bedømmer indholdskvaliteten, så det er heller ikke sådan, som søgemaskiner vurderer kvaliteten. Indstil bare et rimeligt interval, og lad dine forfattere udføre deres arbejde.

Der er intet minimum, der skal indekseres. Der er mange sider indekseret, der kun indeholder et par ord og en video eller et billede / et foto. At være rangeret godt er en helt anden historie. En side kan indeholde meget lidt fysisk indhold og rangere godt takket være de indgående links, den tiltrækker. Som altid handler det om kvalitet ikke kvantitet.

Pr. Google webmasterværktøjer skal mindst antal ord være 250 ord pr. Side. Henvis disse diskussioner

  • 1 Det er uklart, hvorfor du synes, det svarer på noget; de 250, du citerer fra den tråd, er en del af spørgsmål.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger