Why Ellen DeGeneres Can't Make A Comeback - (COMPILATION)

Jeg har for nylig opgraderet mit internet til det punkt, at det er meget hurtigere og mere pålideligt end min nuværende webhost. Jeg vil gerne flytte mit nuværende domæne til at blive hostet derhjemme, men min IP-adresse er dynamisk. Så vidt jeg ved, får jeg kun en ny IP, når jeg genstarter mit modem og / eller router (som næsten aldrig er), eller når kabel en (min internetudbyder) skubber en firmwareopdatering ud (sjældent).

Der er et par måder, jeg kan se på at gøre dette:

 1. Overbevis min internetudbyder om at give mig en statisk IP

 2. Tildel min router min nuværende IP til at tvinge en statisk IP (som kan fungere?)

 3. Indstil min DNS-post til min nuværende IP-adresse, og opdater den i sjældne tilfælde, at den ændres.

Jeg håber selvfølgelig, at den første fungerer, men jeg vil ikke betale en masse ekstra penge (hvis det er hvad der kræves) for at få en statisk IP-adresse.

Hvilke af disse muligheder fungerer mest pålideligt?

 • 1 Min internetudbyder tvang mig til at opgradere planer for blot at åbne HTTP- og Sendmail-porte. Deres websted sagde, at de holder port 80 lukket på grund af noget at gøre med vira. Det er forbløffende skræmmende taktik, de bruger for at få ejere af små virksomheder til at betale mere. Jeg kunne ikke få et direkte svar fra dem, hvorfor de foreslog, at vira spredtes på port 80, når 99% af de hundredvis af millioner websteder kører på port 80. Jeg tvivler på, at din internetudbyder giver dig en statisk IP gratis, de vil være temmelig fantastisk, hvis de gør det.

Du kan ikke blot tildele din router en statisk IP for at få en statisk IP. De fleste bredbåndsudbydere giver dig mulighed for at lease en statisk IP fra dem mod et ekstra månedligt gebyr. Men det er sandsynligvis bedre for dig at bruge det på en anstændig webhost, da det bliver billigere, mindre besvær, og du får bedre oppetid. Desuden har de fleste bredbåndsforbindelser til boliger virkelig dårlige opstrømshastigheder. Og nogle har endda ToS mod at køre nogen form for internetserver, medmindre du opgraderer til en forretningsplan.

Men hvis du stadig er indstillet på at være vært for webstedet hjemmefra, kan du bruge en dynamisk DNS-tjeneste, der automatisk opdaterer dine DNS-poster, hver gang din IP ændres. Selvom der er betydelige ulemper ved dette. For det første, medmindre du indstiller en meget kort TTL-tid, er chancerne for, at en bruger bliver dirigeret til en gammel IP og ikke kan komme til dit websted, stor. Men hvis du indstiller en meget lav TTL, skal brugerne foretage hyppige DNS-anmodninger, hvilket er dårligt for ydeevnen.

 • 2 Jeg er enig, jeg vil betale for en ny vært snarere end at prøve at gå igennem besværet med at oprette din egen server via en boligforbindelse.
 • 1 Det underdomæne, jeg flytter, er mit underudvikling til testudvikling. Det er ikke noget kritisk for kunderne at se (de fleste af dem ved ikke engang, at det er der). Jeg afviklede at betale min internetudbyder for en statisk IP-adresse, det kostede kun $ 5 / måned ekstra plus de øgede mine uploadhastigheder for mig.
 • @nick: I så fald virker det som en rimelig opsætning / god aftale.
 • Du kan også bruge et CNAME til at gøre din hjemmeserver tilgængelig fra et domæne, du ejer (kræver stadig en dynamisk dns-tjeneste).
 • På den anden side vil hosting af dine ting derhjemme give dig en bedre indsigt i den faktiske proces og infrastruktur for hosting, som - i det mindste hos de fleste små hostingudbydere (ikke store) - er slags sløret eller helt skjult, da deres kunder vil normalt bare uploade deres indhold, og det er alt.

Jeg er også vært for et websted på min lokale DHCP-server. Selv med en DHCP-forbindelse, som om jeg har min IP, ændres ikke, hvis jeg mister strøm. Protokollen fungerer ved at kontrollere min mac-adresse og forsøge at give mig min gamle IP tilbage. Når som helst internetudbyderen fungerer, selvom jeg typisk mister min IP, når mit modem går ned.

Hvordan jeg er vært for siden ved at bruge no-ip.com, det fortæller dem, hvad min IP-adresse er, selv når den ændres. De administrerer DNS-posterne, så når folk besøger www.mydomain.com, kontrollerer det no-ip.com's DNS-poster og ser min IP-adresse at dirigere trafik til.

Mine linksys videresender nu www, mysqld og ftp-trafik til en intern server 192.168.15.11 for exmaple. Mit almindelige arbejdsbord har 192.168.15.10 på denne måde kan min webserver køre Ubuntu / Nginx servere siderne, og jeg kan stadig arbejde fra en anden maskine på windows.

Når som helst din IP ændrer Windows-appen fra no-ip.com, skubber opdateringen til din no-ip.com-konto, og din DNS holdes opdateret.

Se efter at bruge en Dynamic DNS (DDNS) -tjeneste, såsom Dyn. En DDNS-udbyder giver mulighed for et statisk domænenavn til dynamiske IP'er. Tjenesten er ret billig for websteder med lav trafik. Måden DDNS fungerer på er, at du konfigurerer din router til periodisk at opdatere DDNS-tjenesten, der holder dit domænenavn med den aktuelle IP. Brug af DDNS på routerniveau er mere praktisk end at have en slags app, der kører serversiden til i det væsentlige at gøre det samme. Internetbrugere, der derefter indtaster dit domænenavn, omdirigeres altid af DDNS-udbyderen til den korrekte IP-adresse. DD-WRT understøtter mange forskellige DDNS-udbyder-API'er. DynDNS er sandsynligvis den mest populære, og Linksys og Belkin understøtter DynDNS API i deres oprindelige firmware.

Faktisk er det muligt. Og der er en nem måde at automatisere det på.

her er hvordan. og et mockup-script for at komme i gang (det er fuldt funktionelt)

 1. Registrer en konto på fear.org og brug dem som dine navneservere. Hvis du vil have gratis, skal du tillade, at andre kan (enten anmode om eller bruge frit) ethvert underdomæne på dit domæne for hvad de vil. Vælg, at hver anmodning skal godkendes, hvilket betyder, at du ikke giver dem, og ingen andre vil bruge dit domæne. Eller bare betale 5 ^

 2. lav no-ip eller rettere dyndns-konto og hent et af deres gratis underdomæner til din vært (da no-ip begyndte at udføre månedlige captcha'er til gratis brugere), vil du bruge dette domæne til at sammenligne det med ip, som dit faktiske domæne peger på (Bemærk , du kan bare bruge din WAN ip, hvis du kan få den, jeg sender denne måde, fordi nogle mennesker ikke kan få den fra deres routere / modemer osv. Det er også muligt at bruge noget som whatismyip / com / org / net uanset hvad. Eller for blot at køre opdateringsscriptet nedenfor med jævne mellemrum)

 3. Opret bash eller et hvilket som helst script, der ser sådan ud:

 #! / bin / bash # # # glem ikke at konfigurere noip-service # RIP var vil være vores rigtige IP, og CIP vil være aktuel IP, som bange org # nameservers peger på. #Også hvis du ikke sletter eller erstatter "ip.of.nameserver.here.if.you.want" med #actual name server, som du vil bruge i stedet for en standard. # Dræb mig venligst RIP = `nslookup yourhost.dyndns.org ip.of.nameserver.here.if.you.want | grep Adresse: | awk 'NR == 2 {print $ 2}' CIP = `nslookup ditdomæne.com ip.of.nameserver.here.if.you.want | grep Adresse: | awk 'NR == 2 {print $ 2}' `hvis [$ RIP = $ CIP] # er ip af din dyndns / no-ip-vært det samme som dit domæne ip, så ekko" yay it's same "# du behøver ikke rigtig dette, men bare for at illustrere ellers ekko "De er ikke de samme, opdaterer ..." # igen har du heller ikke brug for denne linje, men den nedenfor bruger uri, du får fra # bange.org som du vil bruge for eksempel med lynx eller hvordan du vil, for at opdatere din dns-post til din nuværende ip lynx-dump "http: // freedns (dot) bange (dot) org / dynamic / update.php? YOUR_UNIQUE_UPDATE_CODE_GOES_HERE"> / dev / null fi 

. 3. Opret cron.d-job, der kører, siger en gang hvert par minutter og udfører ip.sh-scriptet nævnt ovenfor. crontab-indgang skal se sådan ud:

* / 10 * * * * / path/to/script/ip.sh> / dev / null 2> & 1
 1. ???
 2. Profit! Nu kan du være vært for dit domæne på dynamisk ip, og du har gjort alt på 5 minutter. Jeg vinder.

Nogle DNS-registratorer har en API, der giver dig mulighed for at opdatere din A-post (routerens IP-adresse) via en webanmodning.

Du kan derefter skrive et script, der samler din nuværende offentlige IP-adresse og sender det til DNS-udbyderen via API'en og opdaterer de nødvendige DNS-poster, så de passer til din nuværende IP-adresse.

Derefter kan du planlægge scriptet til at køre med jævne mellemrum (f.eks. En gang om dagen) for at vedligeholde oplysningerne.

Jeg har skrevet en, og den kan bruges som et eksempel, Github link her.

Du kan bruge en tjeneste som Noip.com, og dine websteder vil være tilgængelige, men jeg tror, ​​at Googles edderkop ikke vil gennemgå dine sider. Jeg tror, ​​de vil droppe dig, når de får omdirigering til dit websted. Jeg håber, jeg tager fejl, men det er, hvad jeg har fået at vide. Så hvis du har brug for, at folk finder dig i Googles søgemaskine, er du måske ikke heldig. Folk kunne stadig se dit visitkort og dog gå direkte til dig.

 • 3 Noip.com er en dynamisk DNS-tjeneste som foreslået af andre svar. Googlebot gennemgår dynamiske DNS-websteder, så dit svar er forkert. Jeg kan ikke se noget om en omdirigering i spørgsmålet, så jeg er ikke sikker på, hvad du taler om der.
 • 1 @Kenny Ray Oxenrider, du har fået forkerte oplysninger. Jeg har brugt no-ip.com til et websted; Googlebot gennemsøger og indekserer siderne ligesom med andre webcrawlere som Baidu, Yandex osv. Websteds IP-adresse vil blive slået op af en DNS-forespørgsel til No-IPs DNS-servere, ligesom ethvert andet websteds IP-adresse ville blive set op andre DNS-servere. Der er ingen omdirigering, fordi man bruger No-IP til DNS-tjeneste.
 • @StephenOstermiller> "Jeg kan ikke se noget om en omdirigering i spørgsmålet" no-ip.com har en indstilling kaldet webomdirigering, som gør det muligt at omdirigere et værtsnavn til en URL eller IPv4-adresse på en bestemt port. Dette er meget nyttigt, når internetudbyderen blokerer standardport 80.
 • @moonpoint> "Der er ingen omdirigering, fordi man bruger No-IP til DNS-tjeneste." Afhænger af, om webomdirigering er indstillet eller ej. Hvis det er indstillet, vil Google typisk ikke indeksere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?