realme | Opret forbindelse til ægte Diwali

Jeg tror, ​​jeg måske er gledet op her og ville elske nogle råd om dette, før jeg begynder at foretage ændringer

Vi har domænerne www.mysite.com og www.mysite.co.uk I øjeblikket har vi hovedsiden på www.mysite.com, dette kører et væld af underdomæner og omdirigerer til andre websteder, i asp.net

Jeg udvikler mig i php, og som sådan troede det, at det ville være nemmest at starte en ny server og være vært for det nye websted på www.mysite.co.uk og sætte en ramme fremad på www.mysite.com domænet.

Dette betyder, at der ikke er behov for andre ændringer, da jeg ikke var for sikker på DNS-indstillingerne og bestemt ikke ville lege med kildekoden og serveren. Denne ramme fremad leveret af 123-reg ser ud til at have ødelagt alle siderangeringer, men kan ikke finde www.mysite.com i alle søgninger

Er der væk for at få www.mysite.com-rangordningen tilbage til toppen igen?

Tak for dit råd

  • Googles retningslinjer for webmastere siger Brug ikke tilsløring eller luskede omdirigeringer. Wikipedia definerer Frame Redirects som tilsløring. Hvis du har en "Google Webmaster Tools-konto", kan der være en "anmodning om genovervejelse" -knap (som beskrevet i Sådan ansøger du om en Google PageRank-genovervejelse).
  • Johns svar er nøjagtigt rigtigt. Du sagde ikke, hvilket marked du målretter mod. Hvis det er internationalt, er dot com bedre. Hvis dets lokale UK-trafik (som en servicevirksomhed) ville prikken UK være bedre.

Rammer er ikke søgemaskinevenlige, og videresendelse af rammer er bestemt ikke, hvordan du vil gøre dette. Som du kan se, er det ikke søgemaskinevenligt og kun gør dig ondt. Plus-brugere kan finde det forvirrende, fordi URL-adressen i adresselinjen aldrig ændres. Dybest set er det en dårlig idé hele vejen rundt.

Hvad du skal gøre er en korrekt 301-omdirigering fra de gamle URL'er til de nye URL'er. Det videresender både søgemaskiner og brugere til de nye sider og overfører også enhver linkpopularitet, som dine nuværende sider har. Det fortæller også søgemaskiner at opdatere deres indekser med de nye sider og fjerne de gamle.

At opsummere:

  • Slip af med den rammeomdirigering

  • Opret en 301-omdirigering fra de gamle URL'er til de nye URL'er

  • Hvis du ikke har indekseret nogen sider, skal du indsende et XML-sitemap til Google via deres webmasterværktøjer

  • Vær tålmodig. Det vil ikke rette sig selv natten over.

  • undskyld jeg savnede nogle værdifulde data, vi har stadig www.mysite.com. Problemet var, at jeg ikke ønskede at miste alle mx-poster osv., Der var forbundet med det, (der er ganske få). Ville dette løses, hvis jeg bare ændrede A-poster der?
  • 1 @nextyear, Du kan beholde domænet og e-mail-adresserne, hvis du gør dette korrekt. Jeg ved ikke nøjagtigt, hvordan din server er konfigureret, og jeg er heller ikke administratoradministrator per sé, men det skal ikke være svært at gøre. Jeg bruger cPanel og Apache, så jeg vil bare have begge peget på den samme webrod og derefter bruge .htaccess til at omdirigere til de nye URL'er. På den måde behøver ingen DNS-poster at blive ændret, og e-mail-konti er upåvirket.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger