Billie Eilish - Ocean Eyes (Dance Performance Video)

Jeg fandt nogle relaterede oplysninger som Sådan løses Google "Indekseret, men blokeret af robots.txt", men det besvarer ikke mit spørgsmål.

De sider, jeg så i rapporten, findes slet ikke.

For eksempel eksisterer de to links ovenfor slet ikke. Jeg ved ikke, hvorfor folk tilføjer et nummer eller et image?url= til min URL. Det er så underligt.

Hvordan kan jeg bede Google bare om at ignorere disse webadresser?

  • Hvilken HTTP-status returnerer disse URL'er? Er det en "404 ikke fundet"? Er disse webadresser i øjeblikket blokeret i din robots.txt?

Hvis en URL er blokeret af robots.txt, kan Google ikke gennemgå den for at finde ud af, om den findes eller ej.

Google er sandsynligvis opmærksom på URL'en via et link til den eller endda et gammelt link til den. Når Google er gjort opmærksom på en URL, rapporterer den om den. I dette tilfælde fortæller det dig, at robots.txt-filen ikke lader den gennemgå URL'en for at finde ud af mere om den.

  • Hvad skal jeg gøre for at ordne det?
  • Overvej det som et ikke-problem. Du kan stoppe med at blokere disse webadresser, så Google kan gennemgå og se, at de ikke findes. Men de du ville bekymre dig om de 404 advarsler, det ville rapportere. Den eneste værdi af værdi er at forsøge at fjerne / rette eventuelle links til disse URL'er.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger