Shakur Stevenson Sparred Både Loma og Teofimo bryder ned Bekæmpelse af EsNews boksning

Jeg er ejer af Thought Results, som er en nybegynder, jeg lige er startet. Jeg er en iransk fyr. Men når jeg ser Alexa's placering, står der, at min hjemmeside tilhører Japan. Visualiser også Traffic rapporterer den samme ting. Du kan tjekke på:

http://www.alexa.com/search?q=thoughtresults.com http://visualizetraffic.com/update.php?q=thoughtresults.com

På trods af dette er jeg stadig i stand til at logge ind på næsten alle steder, inklusive database, kontrolpanel, domæneværktøjer osv.

Hvad betyder det? Er jeg hacket af nogen? Har nogen stjålet mit domænenavn?

  • Ifølge NetCraft er du hostet ud af Storbritannien på en Windows 2008-server, der ejes af eUKhost LTD. link Af en eller anden grund rapporterer Alexa og visualizetraffic, at alle de indkommende besøgende på dit websted kommer fra Japan. Da Alexa altid har været mistænkt i mine bøger, skal du tilmelde dig Google Analytics for at finde ud af, hvad der virkelig sker, hvis du virkelig vil vide, hvor din trafik kommer fra. Om du er blevet hacket, fortæller ingen af ​​ovenstående dig disse oplysninger.

Hvis du klikker gennem antallet af trafikrangeringer, påpeger det næste skærmbillede tilsyneladende en stor del af din trafik kommer fra Japan, ikke at dit websted "tilhører" det; der er ikke sådan noget.

Dette er formodentlig grunden til, at de viste disse oplysninger på den anden skærm (på en temmelig uigennemsigtig og dårligt designet måde). Om det faktisk er sandt eller ej, er det for dig at afgøre ud fra din egen statistik. Husk de fleste anser Alexa for at være temmelig værdiløs, og de tal, den præsenterer, er meget tvivlsomme.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger