SEO for begyndere 2017 - Sådan placeres højt i Google - WordPress Yoast SEO-vejledning

Kan nogen fortælle mig, om der er nogen tjenester, der bruger meta-nøgleord, og i så fald, hvad disse tjenester er? Jeg ved, at google ikke bruger dem, men jeg spekulerer på, om nogen andre gør det.

Jeg ved, at google ikke bruger dem

Selv om det stort set er afgjort, at de generelt har relativt ringe værdi, er dette ikke nødvendigvis helt nøjagtigt. Hvis du er opmærksom, næsten hver gang Google behandler dette spørgsmål direkte (eksempel), hvad de faktisk siger, er at de ikke bruger dem til placering. Hvis de kastede dem helt, ville denne kvalifikation ikke være nødvendig.

Der har været beviser for, at de gør det indeks nøgleordene, selvom de ikke bruges til rangordning. Dette vil stadig gøre dem nyttige til ting som f.eks. At registrere søgninger efter stavefejl i dit navn eller relaterede udtryk, der ikke specifikt vises på siden. Jeg kan ikke grave linket op i øjeblikket, men dette blev testet af en af ​​søgemaskinens blogs for nogen tid siden ved hjælp af et gibberish-ord, der blev oprettet til testen, der ikke før returnerede resultater. Det ville selvfølgelig være let nok at teste dette selv.

Der er også tilfælde, hvor de ender med at bruge disse nøgleord til dybere gennemgang via formularer. (Dette link er til hovedindlægget; scan derefter efter en kommentar af John Mueller. Disqus-kommentaren, der er brugt der, gør et ankerlink til det flaky.)

Ja, f.eks. ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/Meta_element Yahoo! gør det stadig. Men generelt mister nøgleord i metatag betydning.

  • 6 FYI, Yahoo er drevet af Bing nu

Dine konkurrenter ser sandsynligvis på dem for at få en idé om, hvilke søgeord du målretter mod.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?