Udskift Liftmaster garageportbatteri

Jeg har arbejdet for at promovere min hjemmeside i lang tid, men ikke fået sådan trafik som det arbejde, jeg har udført på det. Min hjemmeside kører online med et andet domæne ved hjælp af framset, så er det et eller andet sted, der påvirker på søgeindeks & placering.

Min forældres websted er http: //www.battle cancer.com og bruger

  

Det kører online med http://www.elimaysupplements.com/.

  1. Søgemaskiner kan ikke lide rammer. Hvis et websteds indhold er i en ramme, er det i det væsentlige usynligt for søgemaskiner.

  2. Det er duplikatindhold, der betragtes som indhold af lav kvalitet. Selvom nr. 1 ikke var et problem, ville webstedet duplikere indholdet og som et resultat filtreres ud af søgeresultaterne.

Så dette vil kun skade dig og ikke hjælpe dig på nogen måde.

Ja, rammer skader dig, hvis du bruger dem og ikke forstår, at det i det væsentlige er en masse sider, der er limet sammen med en ramme, der indlæser alle siderne på én gang uden noget rigtigt link til dem, som Google kan følge effektivt. Dette kan føre til en startside, der er forældreløs fra resten af ​​indholdet fra Googles synspunkt.

Vi havde rigtig god placering på det tidspunkt på trods af dette, da vores startside var en ikke-rammeside med link til de gamle brugersidekort, der pegede direkte på de relevante hovedsider, så Google kunne finde alt. Hver hovedvisningsside måtte derefter have et javascript, der kunne registrere, at det var uden for rammen og tvinge en rammebelastning. Denne startside åbnede derefter de forskellige sektioner som rammer.

Det er et klodset design, som vi blev af med af andre grunde, den ene er, at det ikke fungerer godt med e-handelsintegration (en rammebelastning er flere sidelastninger, få session-id'er til at synkronisere derved, stor hovedpine).

Konverter det til et CSS-design, og lad rammer dø den død, de så uhyrligt fortjener i bytte for at producere et linktræ, som Google kan følge effektivt fra hjemmesiden til de mest ubetydelige på siden

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger