Opret Windows 10 Bootable USB Pendrive

For nylig bemærkede jeg, at min servers disk løber tør for plads, og at cpbackup mappe i /backup var omkring 277 GB. Jeg har sikkerhedskopieringskonfiguration aktiveret, og så tjekkede jeg Legacy Backup-konfiguration, og den var også aktiveret!

Jeg spekulerede på, om Legacy Backup Configuration er nødvendig? Her er konfigurationsskærmbillederne:

For det første, hvis du løber tør for diskplads, har du potentielt flere problemer end ældre sikkerhedskopier. Som en person, der har ventet for længe på at opgradere en server, opfordrer jeg dig til at håndtere det hurtigere end senere, som om du har brug for migration, det er umuligt uden ledig diskplads.

Legacy backup er som navnet siger, et ældre arvssystem. Hvis du har det almindelige sikkerhedskopieringssystem aktiveret, kan det også være overflødigt at have det ældre system.

Der er en grund til, at cPanel har henvist det til Legacy-status, det er fordi det er blevet afløst. Det er altid bedst at holde sig til den mere aktuelle version, hvis det er muligt.

Dit første skærmbillede svarer på dit spørgsmål:

cPanel & WHM afskaffer Legacy Backup-systemet i den nærmeste fremtid. Vi stærkt anbefaler, at du opgraderer til det nye sikkerhedskopisystem.

Som din Backup-konfiguration viser aktiveret, har du allerede gjort dette. Det er ikke kun sikkert, men det anbefales at stoppe med at bruge Legacy Backup. Når det fjernes, stopper det alligevel.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger