ShobieShy & Arcane - This Is Why I Clop (Cover)

Er det OK at have en side, der ikke viser indhold til browsere, medmindre de er logget ind - men genkender en søgebot og viser den indholdet uanset?

Dvs. googolebot få indholdet - normale brugere får en login-skærm.

Jeg var under det indtryk, at dette var et nej-nej, men ser i stigende grad dette (f.eks. Microsoft MSDN) - nogen autoritative kilder til ja / nej?

  • Eksperter Exchange gør det også. (eller gjorde det ser ud til at de ændrer dette lidt for nylig)

Ja det kan du godt. Det kaldes "Første klik gratis til websøgning."

Dette virker som et subjektivt spørgsmål / svar, men din hensigt er ikke at bedrage her. Uden tvivl er frygten rodfæstet i at have noget andet for edderkoppen, end du normalt tjener til en bruger, men du:

a.) har brug for at få dit indhold spidered b.) skal have brugere login (baseret på dine forretningsregler)

Hvad du laver kaldes af nogle som "tilsløring", og det er ikke tilladt fordi af den sædvanlige blackhat-hensigt med de fleste tilsløringsindsatser (dvs. maksimere SEO-juice til edderkopper, men gør noget mindre for rigtige brugere).

Der er et indlæg på Google Webmaster Central Blog om dette: http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2008/10/first-click-free-for-web-search.html

Så gå efter det!

  • Bare for at være klar - dette er ikke noget, jeg implementerer - bare noget, jeg har set gjort og ikke troede, det var tilladt. Du har bekræftet, hvordan jeg har set det gjort (ikke metoden 'første klik gratis') er faktisk forkert.
  • 2 Det er faktisk kun tilsløring, hvis det, som brugeren ser, adskiller sig fra det, der vises i søgeresultaterne. Filtrering efter henvisere er ikke rigtig tilsløret, da brugeren vil se nøjagtigt, hvad de forventer at se, når de klikker på resultatlinket. Hvis du bruger en lokkemad-og-skift-taktik som beskrevet i spørgsmålet, kvalificerer det sig som tilsløring.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger