Escape From Mars - Ep. 9 - Opladningsstationer! - Lad os spille rumingeniører

Jeg købte for nylig et domæne, primært til eksperimentering på hjemmesiden, spilservere og en ventrillo-server. Jeg kører alt dette fra min hjemmecomputer, og jeg bruger freedns.afraid.org som min dns-navneserver. Jeg er i stand til at være vært for min ventrillo og min spilserver, men du kan få adgang til en af ​​dem fra ethvert af mine underdomæner. Jeg vil gerne have, at specifikke programmer kun fungerer med bestemte porte, men jeg ser ikke ud til at finde en måde at få dette til at ske. Så i mit Ventrillo-underdomæne prøver jeg at indsætte IP-adressen i destinationen som "MyIPAddress: PortNumber", men det siger, at den er en ugyldig IP-adresse. Den ddns-klient, jeg bruger, har heller ingen muligheder for at ændre porte på forbindelserne. Mangler jeg bare noget her, eller er der ingen måde at knytte specifikke serverapplikationer til specifikke porte med et underdomæne?

Jeg er også nysgerrig efter, hvordan hosting af dette domæne vil påvirke min pc-sikkerhed. Jeg kører dette på en Windows 7 pc. Jeg ved, det er bedst at have en enkeltstående computer til disse ting, men som jeg sagde, er den eneste eksperimentelle, og jeg planlægger ikke at køre disse mere end et par timer om dagen, hvis det er tilfældet. Er der nogen skridt, jeg skal tage for at øge min sikkerhed ud over grundlæggende Windows-sikkerhedsforanstaltninger?

  • Hvis du vil ændre det portnummer, som hver app / service har adgang til, skal du gøre det i appens serverkonfigurationer. Det har intet at gøre med underdomæner eller DDNS. DNS kan kun pege dit domæne til en bestemt IP eller et andet værtsnavn. Det specificerer ikke porten. Under alle omstændigheder, hvis du vil stille spørgsmål om netværk, serverkonfigurationer eller sikkerhed, skal du stille disse spørgsmål på serverfejl.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?