Se politiet trække Assange ud af den ecuadorianske ambassade i håndjern

For et websted med en international målgruppe, hvordan angiver jeg over for søgemaskiner og andre, at mit websted også er rettet mod det europæiske marked?

  • Hvad er forskellen mellem amerikansk SEO og verdensomspændende SEO?

  • Jeg redigerede spørgsmålet for at fokusere på SEO som titlen sagde. Du er velkommen til at stille de andre spørgsmål separat, så du kan få flere svar,

Sørg for, at du ikke bruger en landespecifik TLD som .co.uk eller .eu. De fortæller Google, at du målretter mod et lokalt marked. Top-niveau-topdomæner som .com og .net vil fortælle Google, at dit publikum har international rækkevidde. Se Googles blogindlæg om at arbejde med multiregionale websteder for mere.

Hvis du har flersproget indhold, skal du følge Googles nye flersprogede retningslinjer. Dybest set bruger du underdomæner til de forskellige oversættelser:

For at forklare, hvordan det fungerer, lad os se på nogle eksempler på webadresser: http://www.example.com/ - indeholder den generelle hjemmeside for et websted, på spansk http://es-es.example.com/ - er versionen for brugere i Spanien, på spansk http://es-mx.example.com/ - er versionen for brugere i Mexico, på spansk http://en.example.com/ - er den generiske engelsksprogede version På alle disse sider kunne vi bruge følgende markering til at angive sprog og eventuelt regionen:

<link rel='alternate' hreflang='es' href='http://www.example.com/' /> <link rel='alternate' hreflang='es-ES' href='http://es-es.example.com/' /> <link rel='alternate' hreflang='es-MX' href='http://es-mx.example.com/' /> <link rel='alternate' hreflang='en' href='http://en.example.com/' /> 

Hvis du angiver et regionalt undertag, antager vi, at du vil målrette mod den region. Husk, at alle disse kommentarer skal bruges pr. URL. Du skal passe på at bruge den specifikke URL, ikke startsiden, til begge disse linkelementer.

Ellers er SEO essentielt det samme (kvalitetsindhold, semantisk markering, kvalitetslinks osv.)

  • support.google.com/webmasters/bin/… er også meget nyttigt.
  • Ville der være nogen værdi i at bruge målgruppespecifikke underdomæner til internationalisering som cnn gør? dvs. edition.cnn.com for oversøiske brugere us.cnn.com for USA og mexico.cnn.com for mexico osv.
  • Fra et seo-synspunkt ikke rigtig. Fra et organisatorisk synspunkt gør det det, hvis du har et websted med høj trafik. Derefter ville aflæsning af indhold til underdomæner gøre belastningsbalancering meget lettere at gøre.
  • @JohnConde interessant, jeg havde altid antaget, at der i det mindste ville være en SEO-sidegevinst

Du kan indstille et geografisk mål med google webmasterværktøjer.

  • Hjemmesiden er dog international. Jeg målretter lige såvel britiske som amerikanske brugere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?