X-Men træning | Hugh Jackman, Halle Berry, James Marsden Workout

De fleste af de CDN'er, som jeg har set, kræver, at du uploader dit indhold på forhånd. Jeg leder efter et CDN, der, når jeg modtager en anmodning om en ressource, den ikke har set, vil kontakte min applikationsserver. Hvis applikationsserveren returnerer noget, skal det sendes til brugeren og derefter cachelagres i CDN. Hvis ikke, skal det bare returnere en 404. Hvis brugeren anmoder om et ikke udløbet element, skal CDN bare servere det uden at generer min app-server.

Findes der noget lignende? Er der en måde at få Cloudfront til at arbejde sådan?

Den teknologi, du leder efter, hedder Origin Pull. Jeg er ikke sikker på Cloudfront specifikt, men de fleste CDN'er er i stand til at tilbyde dette.

  • 1 Ja, det er utroligt almindeligt. Hvad angår caching eller 404'er, er det normalt op til originalserveren at indstille de passende overskrifter til cache-kontrol og udløber - CDN vil bare udbrede det.
  • Prøv disse i stigende rækkefølge af omkostninger: CDNetworks, EdgeCache, LimeLight Networks, Akamai.

Som nævnt, vil du have "origin hente" tjenester fra et CDN. SimpleCDN, MaxCDN, Voxel, CacheFly og andre tilbyder dette i den lave ende med kontraktfri betalingsmuligheder. Se her for en liste over mange af disse mindre CDN'er.

Hvad angår de store drenge, tilbyder Level3, Akamai og Limeleght dette med kontraktbaserede vilkår.

Origin pull er også tilgængelig på MaxCDN.com, et omkostningseffektivt indholdsleveringsnetværk (CDN). Det fungerer problemfrit med alle hostingudbydere, inklusive Amazons S3 og Rackspace.Og afhængigt af din CMS-platform kan du nemt og hurtigt integrere CDN på dit websted med CMS som Wordpress, Drupal, Magento, vBulletin, Joomla CDN og mere.

Du leder grundlæggende efter Coral CDN. Det er let at bruge og gratis!

  • 1 Bestemt let at bruge, men jeg prøvede det bare med et par enkle statiske websider, og i det mindste under min korte test viste det sig at være ekstremt langsom. Fem minutter senere venter jeg stadig på, at den anden side kan indlæses.
  • Gratis at bruge, oprettet til eksperimentelle formål, og folk har bemærket, at gratis er det, du betaler for det værd.

Ja, Cloudfront gør dette ret let. Jeg brugte det til at aflaste 2/3 af vores serverbilledtrafik.

  1. Opret Cloudfront med en brugerdefineret oprindelse, der peger på din webserver.
  2. Opret et cname i dine dns-poster, der peger på den tildelte Cloudfront-server.
  3. Send derefter alle dine billedanmodninger til din cname-server med stien til billede på din webserver.

Anmodninger om billeder på dine websider som www.example.com/images/thisimage.jpg bliver en anmodning til media.example.com/images/thisimage.jpg og Cloudfront gør resten ved at trække i billedet og betjene efterfølgende anmodninger.

Du kan finde mere om Origin Pull-udbydere også i diskussion på StackOverflow. AFAIK de fleste af pay-as-go CDN-udbydere, som CDN77.com eller Maxcdn, har denne funktion som den enkleste og standard. Det er ret nemt at konfigurere, da der ikke er behov for downloads, bare forudindstillet direkte på CDN.

Noget om det også på det her.

Akamai vil gøre dette for dig .....

  • 1 Gennemse ofte stillede spørgsmål vedrørende selvfremme, hvis du ikke er villig til at dele en forklaring med dit svar.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?