Sådan slettes WordPress-plugins - EASY (2020)

Jeg har nogle problemer med min webstedshastighed, og jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg løser det. Min hjemmeside er jakesmathlessons.com. Det er oprettet på Wordpress, og jeg bruger Bluehost til min hosting. Jeg har udført hastighedstesten gennem Google, og indlæsningstiden er meget langsom.

Jeg har prøvet at komprimere filer og flytte nogle filer til sidefoden eller inline CSS ved hjælp af et Wordpress-plugin, jeg fandt, men det så ikke ud til at hjælpe meget. Er der andre tests, jeg kan køre for at se nøjagtigt, hvad der forårsager de langsomme hastigheder, og hvad jeg kan gøre nøjagtigt for at rette det og forbedre belastningstiderne? Jeg spekulerer på, om hosting er langsom, og måske at skifte hosting vil forbedre det for mig, eller hvis ikke, hvad jeg ellers kan gøre.

  • Spørgsmål, der kun kunne gælde for dit websted, og anbefalinger til tredjepartsressourcer betragtes begge uden for emnet her. Der er en række forskellige måder til fejlfinding og forbedring af hastighedsproblemer - prøv at søge på improve performance eller improve speed i søgefeltet ovenfor. Hvis du finder ud af noget mere specifikt, som du har brug for hjælp til, er du velkommen til at redigere dette spørgsmål eller stille et andet.

Sandsynligvis den bedste ting at gøre er at få dig ud af, hvad der ligner en overfyldt underressourcet hostingserver.

Det tager næsten 1 sekund for en 301-omdirigering og derefter endnu et sekund, før din side overhovedet begynder at downloade.

Fra https: //gtmetrix.com ...

Generelt med hosting. du får hvad du betaler for

  • Tak, det er nyttigt. Hvad brugte du til at se det? Når jeg leder efter webhosting, hvilke specifikke ting skal jeg kigge efter, der ville undgå dette problem? Noget, der specifikt siger, at mit websted vil være hostet på en dedikeret server?
  • Undskyld, jeg savnede det, du sagde allerede, hvor det kom fra, tak!
  • 1 For det første, køb ikke webhosting fra EIG en.wikipedia.org/wiki/Endurance_International_Group

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?