Unormal begivenhed i realtid påvisning og sporing i overvågningssystemet

Hvis jeg forstår korrekt følgende (punkt & fra GA TOS):

  1. PRIVATLIV . Du vil ikke (og vil ikke tillade nogen tredjepart at) bruge Tjenesten til at spore eller indsamle personligt identificerbare oplysninger om internetbrugere, og du vil heller ikke (eller vil du tillade nogen tredjepart) at tilknytte data indsamlet fra dine websteder (eller sådanne tredjeparters websted (er) med personlig identificerende information fra enhver kilde som en del af din brug (eller sådan tredjeparts brug) af Tjenesten. Du vil have og overholde en passende privatlivspolitik og vil overholde alle gældende love vedrørende indsamling af oplysninger fra besøgende på dine websteder. Du skal sende en fortrolighedspolitik, og denne politik skal give besked om din brug af en cookie, der indsamler anonyme trafikdata.

Du har ikke tilladelse til at bruge brugerdefinerede variabler, der identificerer den besøgende (for eksempel webstedsbrugernavn, e-mail, id osv.) Så spørgsmålet er, hvordan kan jeg spore en bestemt brugeradfærd (for eksempel de handlinger, som hver enkelt logget bruger gør).

  • Hvad ligger bag dit websted? Nogle CMS-apps kan gøre dette eller har f.eks. Plugins. Det kan også hjælpe, hvis du angiver hvad adfærd, det er du vil spore, da nogle måske er mere involverede i at gøre.

Hvis du ikke har brug for en Google Analytics-løsning, kan du prøve Piwik http://piwik.org/ - Den har lignende funktionalitet og er open source, så du kan gøre hvad du vil med den. Du vil dog overveje serverbelastningen, der er involveret i hosting af din egen sporingsløsning, da den kan tilføje, hvis du får meget trafik.

Du kan skrive din egen hændelseslogger.

Den bedste måde er at have en URL-struktur som ... http://yoursite.com/[email protected]&page=homepage&clicked_on=top_banner

Derefter kan du gemme alle disse data i en database. Du kan påberåbe sig disse URL'er via JavaScript (f.eks. Når en bruger klikker på et link) eller udløse dem fra backend på sideindlæsning.

  • Ideen til brugerdefineret logger er god, men jeg kan ikke lide at sende e-mails i webadresser. Brug af en POST ville være bedre.
  • 1 Eller sæt bare brugerens ID. Du kan altid kortlægge ham tilbage i databasen.

Spor brugerens IP i en brugerdefineret variabel, og overvåg derefter dine logfiler.


Opdatering:

Jeg står korrigeret - tilsyneladende anser Google IP-adresser for at være personligt identificerbare oplysninger i denne sammenhæng.

Konventionen om "ingen IP-information" er ubelejlig og uheldig, da Google skal have disse oplysninger til serviceanmodninger (og for at levere land / region / by og netværksudbyderdata) - at dømme efter den sammenkædede forklaring, tror jeg, at politikken er i sted til skadesløsholdelse af Google, når folk bruger tjenesten til at gemme oplysninger, der er eller kan blive reguleret.

Jeg formoder, at du er alene, da Google tilsyneladende ikke vil have dig til at bruge deres tjeneste til dette formål - dette er et tilfælde, hvor du bliver nødt til at stole på dine egne logningsværktøjer.

  • Sidste gang jeg læste Googles TOS om emnet, hævder de at de behandler IP'erne til geokodning osv., Så rens dem fra systemet ...
  • @Ewan Jeg troede, at de havde IP-adresser i ni måneder og derefter afkortede dem (men kun lidt) og holdt dem på ubestemt tid.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?