Agantty Tutorial: Kalendereksport

Jeg har sendt Site Navigation Element (Structure Data) via pluginet til min hjemmeside. Det plugin, jeg bruger, er "Schema.org-indstillingslisten." Mens jeg har kørt hjemmesiden i structre data testværktøj, viser det SiteNavigationElement og Organization som to emner. Hvad kan være årsagen bag dette? Påvirker det Google-placeringen?

du har i din kildekode JSON-LD-uddraget med typen "SiteNavigationElement" to gange, den første begyndelse i linjen 119, den anden begyndelse i linjen 163 - derfor genkender Google det to gange. Denne:

<script type='application/ld+json'> { '@context': 'http://schema.org', '@type': 'SiteNavigationElement', 'name': [ 'Tech News', 'Gadgets', 'Smartphone', 'Tutorial Series', 'Java Tutorials', 'Digital Marketing Tutorials', 'Tech', 'Developers Guide', 'How To?' ], 'url': [ 'http://www.deepdigged.com/category/tech-news/', 'http://www.deepdigged.com/category/gadgets/', 'http://www.deepdigged.com/category/gadgets/smartphone/', 'http://www.deepdigged.com/category/tutorial-series/', 'http://www.deepdigged.com/category/tutorial-series/java-tutorials/', 'http://www.deepdigged.com/category/tutorial-series/digital-marketing-tutorials/', 'http://www.deepdigged.com/category/tech/', 'http://www.deepdigged.com/category/tech/developers-guide/', 'http://www.deepdigged.com/category/how-to/' ] } </script> 

Jeg antager, at det burde være forårsaget af dårlig opførsel af dit plugin.

  • Tak for dit svar. Dette problem er også med organisationsmarkeringen. Hvordan løses det?
  • inspicere, hvad gør dette plugin - jeg antager, at det er på nogen måde rodet. Der skal være gazillion af plugins, der føjer strukturerede data til Wordpress uden at ødelægge kildekoden. Jeg kan ikke guide dig til et bestemt plugin, men brug anbefalinger til wordpress-plugin-arkivet, og du er i smør
  • Skal jeg slette de gamle strukturdata og indsende den nye? I bekræftende fald, hvordan man finder strukturdataene i websitekoden. Jeg bruger wordpress CMS. I det er jeg i stand til at redigere det?
  • Jeg antager, at hvis du sletter pluginet, forsvinder også disse rodede strukturerede data
  • Hej Evgeniy, jeg gik gennem pluginet og fandt ud af, at jeg har tjekket både indstillingen, dvs. Output On: All Pages (In Header) og Startside. Derfor har google hentet sådan. Evgeniy har du nogen anbefaling til dette?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?