Grillet ingefær svinekød frokostplade | MASAs køkken ABC

Jeg har et mærkeligt problem, som jeg ikke kan finde svar på. Jeg udviklede et websted til en klient på min dev-server. Jeg uploadede den til deres live server, da den var klar. Dette var for 2-3 måneder siden. Hver gang jeg går til hjemmesiden, sidder den fast i den version, jeg uploadede. Nye brugere blev tilføjet, nyt indhold blev tilføjet, og jeg kan ikke se disse oplysninger på min Mac. Jeg har tjekket ind i Chrome, FF, Safari og Opera, ryddet alle cacher, lukket og lukket for min computer og genåbnet alt, og hjemmesiden er stadig den gamle version.

Hvis jeg tjekker min telefon eller på en anden computer, er de nye oplysninger synlige og aktuelle. Jeg har aldrig haft denne oplevelse.

Mac er Sierra i midten af ​​2012.

  • Prøv at tilføje en ny fil med samme navn, men andet indhold på både dine dev- og live-sider. Åbn derefter live-site-filen fra din Mac og fra din telefon. På denne måde kan du forstå, om din Mac faktisk henter dev-webstedsindholdet ved hjælp af live-sitedomænet.

Det kan være en skurk cache header. Mindre sandsynligt er en dårlig opførsel af servicearbejder.

Det kan være nyttigt at kontrollere HTTP-cacheoverskrifterne for de ressourcer, der ser ud til at sidde fast i cachen. Sørg også for, at din computer faktisk henter fra den rigtige fjernserver - hvis du nogensinde har ændret din værtsfil for at pege deres domæne til din dev-server på din lokale computer, kan det være, at den stadig er aktiv og forhindrer din mac i at nå den faktiske live site.

  • 1 OMG ... det var det. Jeg lod min værtsfil pege på det gamle websted og glemte helt, at jeg havde gjort det. Jeg bruger sjældent værtsfilens funktion. Mange tak!!!!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?