My Epic Xenosaga Episode 3 Trailer Version 0.99

Hvis mit websted er robots.txt har følgende kode, betyder det, at hele mit websted er blokeret for indeksering, eller skal jeg tilføje koden med en /?

User-Agent: * Disallow: 

  • 1 Filen skal navngives robots.txt, ikke robot.txt. Jeg redigerede dit spørgsmål for at bruge det rigtige navn. - Bemærk også, at robots.txt ikke forhindrer det indeksering (kun kravle).
  • @HenryVisotski: Der opstod en redigeringskonflikt (min redaktion overskrev din). Men jeg tror ikke, at spørgsmålet har brug for seo-tagget, fordi det ikke handler om SEO (hvad er bedre for SEO osv.), Kun robots.txt-viden er nødvendig her.
  • @unor Jeg har det godt med det. Selvom de eneste mennesker, der synes at bekymre sig om denne fil 99% af tiden, er SEO'er, så jeg vil hævde, at det mest falder inden for SEO-området. Men jeg er ok med at lade det stå, især i betragtning af at SEO-tagget er meget generelt. Tak for advarslen!

Reglen, som du har den deroppe, giver alle brugeragenter adgang til alt. Hvis du vil blokere for alle brugeragenter fra at få adgang til noget, tilføjer du skråstreg:

User-Agent: * Disallow: /

Det skråstreg fremad står for din rodmappe. Denne kommando tillader ikke alle brugeragenter at få adgang til din rodkatalog eller noget, den indeholder - hvilket er alt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?