SUB / 집 순이 의 여름 준비 브이 로그, 선풍기 꺼내고 집 에서 열무 냉면 해먹 은 날

Lad os sige, at jeg har oprettet tracking på mit websted til at opfange trafikkilder i GA.

Hvis nogen mailer mit websted til en ven, og de klikker på det, tælles dette da som en e-mail-kilde?

Jeg ved, at en e-mail-kampagne, der leveres via et CMS, udgør mest e-mail-trafik, men hvordan fungerer dette, når nogen videresender en e-mail med et link til dit websted?

Hvis nogen mailer et link til en ven - den rå url kan lide https://www.stitchfix.com/ - og der klikkes på linket, kan Google Analytics ikke spore kilden.

Et andet twist er, når du modtager en marketing-e-mail, der indeholder et link som https://www.stitchfix.com/?ref=email. Hvis dette link kopieres og deles med en ven over Slack eller Skype, registrerer sporingsmekanismen venens klik som ikke kommer fra en chatapplikation, men kommer fra e-mail på grund af den vedlagte ref=email.

Lifewire.com har et godt stykke om HTTP-henvisere (stavet forkert i specifikationer som henviser).

  • 1 Hvis du typisk vil spore et link via parametre i Google Analytics, bruger du UTM-parametre snarere end ref= parameter som du foreslår. GA ved automatisk, hvordan man sporer UTM-parametre, der er bygget med deres værktøj til opbygning af webadresser til kampagner
  • 1 Enig med @StephenOstermiller. Hvis du ikke har disse, og GA ikke er i stand til at spore kilden, falder den i den "direkte" spand, som er som en catch-all

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?