Introduktion til Hangboarding-træning

I forbindelse med denne diskussion skal du overveje følgende scenarie:

Du har skrevet en hel del ikke-offentliggjort kvalitetsindhold, som tredjepartswebsteder ønsker at licensere fra dig og white-label på deres egne websteder (dvs. du er ghostwriting for disse tredjeparter). Med andre ord vil der slet ikke være nogen tilskrivning eller links, der henviser til dit navn, din e-mail-adresse eller dit websted; det ser ud til læsere og søgemaskiner, som om artiklen er skrevet af tredjepart i stedet for af dig.

Overvej, at 10.000 af disse tredjepartswebsteder blev oprettet uafhængigt uden nogen tilknytning til hinanden (de er absolut IKKE en del af et blogfarmnetværk). Fra din samling af 100 artikler planlægger du at licensere white-label-udgivelsesretten for hver artikel til 100 af disse websteder (igen på basis af pr. Artikel). Så selvom hver af dine 100 artikler vil blive offentliggjort 100 gange, er det rimeligt at antage, at intet websted er vært for alle 100 artikler. Det mest ethvert websted er vært for er 30 artikler.

Nu til spørgsmålet: I betragtning af dette scenarie, og at din hensigt slet ikke er at bruge søgemaskiner til spil (men snarere at levere kvalitetsindhold på etablerede websteder), skal du medtage "no-index" metatags på de sider, der viser dit indhold?

Det er klart, at du ikke vil have dine kunder til at modtage Google Duplicate Content Penalty's vrede. Men på samme tid, hvis de kan drage fordel af enhver Google-juice, der stammer fra dit indhold, ville det være en god fordel.

Jeg formoder, at et mere kortfattet spørgsmål kan være: "Vil denne adfærd få Google til at straffe tredjepartswebstederne? Eller ville Google blot vælge et af webstederne som vært for den" bedste "version af indholdet pr. Artikel? "

Hvis den samme artikel vises på 100 websteder, er det duplikatindhold. Det kan man ikke benægte. Men der er ingen "Duplicate Content Penalty", eller i det mindste sandsynligvis ikke hvad du tænker.

Hvor der forekommer duplikatindhold, returnerer Google normalt kun en forekomst af artiklen. Det kunne være den første, de opdagede (antages at være den 'originale'), eller det kunne være den side, de finder vigtigst (f.eks. Har flere links til den).

Søgemaskiner ville ikke straffe webstedet som helhed, den ene side ville bare ikke placere sig godt i søgninger. Så der er ikke noget reelt behov for at forhindre indeksering af disse sider. Og der er ingen grund til, at du håndhæver noget lignende - det skal være indlysende for dine kunder, at indholdet ikke vil være originalt for deres websted, og det påhviler dem derfor, om de ønsker at forhindre indeksering. (Du kan selvfølgelig komme med anbefalinger, men som beskrevet ovenfor er dette ikke nødvendigt.)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger