Lou Rawls-Du finder aldrig en anden kærlighed -.mp4

For at give brugerne en bedre oplevelse er vi begyndt at skylle vores hovedafsnit på vores websted i god tid, før vi har samlet og gengivet HTML, der skal sendes til en klient. Dette har mange fordele, men en stor ulempe: For hvad der normalt ville være et svar på 500 eller 400, returnerer vi i øjeblikket en 200.

vi er ikke særlig bekymrede for 400'erne, vi kaster i øjeblikket et no-index på dem og kalder det godt, men ...

500'erne er et grimt problem. De er forbigående i modsætning til hvad der sandsynligvis er en mere permanent tilstand i en 404, og som sådan ønsker vi at indeksere siden, men ikke den aktuelle version af siden.

Jeg har gennemsøgt internettet, og jeg kan ikke finde nogen, der har måde at fortælle søgemaskinerne "Ikke lige nu, prøv senere?" Nogle ideer?

  • Ja, vi skal rette vores 500'ere ... De sker meget sjældent, men vi har ressourcekonflikt med nye funktioner, og det kan være tidskrævende at finde deres årsager.
  • Hvordan hjælper det brugeroplevelsen? En bruger, der sidder der med bare hovedet og ikke har noget indhold, får ikke en bedre oplevelse.
  • På vores side tager det mellem 250 ms og 500 ms at indlæse hele indholdet og begynde at levere det til brugeren, men vi kan levere stil og JavaScript på under 15 ms. Det betyder, at browseren har op til et halvt sekund til at arbejde for at forberede siden til resten af ​​indholdet.
  • Vi endte med at fjerne den oprindelige reaktionsflush for korrekt at informere Google et al. Om problemer via statuskoden.

For at give brugerne en bedre oplevelse er vi begyndt at skylle vores hovedafsnit på vores websted i god tid, før vi har samlet og gengivet HTML, der skal sendes til en klient. Dette har mange fordele ...

Det eneste, der med det samme kan vises på brugerens skærm, er en ny titel i vinduesbjælken, men ikke mange mennesker vil være opmærksomme på netop denne titel. Det kan være en god idé at medtage nogle HTML i den indledende gennemskylning, så brugerne kan se indhold med det samme. Forsøg faktisk at gøre hoved HTML-kodefilens størrelse så lille som muligt, så du kan skylle alt på én gang. Dette betyder at bruge grundlæggende javascript, hvis din HTML indeholder mange gentagne kodeblokke. Eller hvis du ikke vil have javascript, og du har masser af tekst, der udfylder flere sider, skal du overveje at oprette kategorier til dit indhold og derefter have en HTML-fil i hver kategori.

... For hvad der normalt ville være et svar fra 500 eller 400, returnerer vi i øjeblikket en 200.

Du bliver nødt til at konfigurere din server, så den ved hver anmodning gennemfører alle de nødvendige kontroller for at levere 200-svaret, FØR enhver output sendes til klienten (alias din websides besøgende's browser), fordi i HTTP 1.x-specifikationen, den første linie med output (10. tegn tror jeg) er den aktuelle statuskode, der leveres til klienten. Ja jeg forstår dette øger tiden til først at byte noget, men at levere sandheden er det værd for alle dine gæster (inklusive google robotten, googlebot).

Den første linje i en typisk HTTP 1.x-anmodning følger følgende:

HTTP/1.1 200 Success 

Derefter kan andre HTTP-overskrifter bruges til at optimere siden. Overvej klientcaching.

Efter HTTP-overskrifter er sendt til klienten, følger HTML derefter.

  • Hvis vi vil sende noget indhold, bliver vi nødt til at stille anmodninger til de lange servicekald, der nødvendiggjorde efterforskning af skylning tidligt. Hvis vi venter på at sende en statuskode, indtil vi ved, om hentning er vellykket, ville vi allerede have ventet 250ms-500ms på indholdet, og vi kunne bare sende det hele ned ad røret med den korrekte statuskode.
  • Det betyder, at du skal omkonfigurere baggrundsprocesserne. Hvis det er muligt, overvej at cache disse "lange servicekald". På min hjemmeside har jeg en baggrundsproces, der kun cachelagrer billeder med stor filstørrelse en gang i ram, så efterfølgende anmodninger til dem resulterer i et par millisekunder indlæsningstid i stedet for hundreder af millisekunder, da anmodning fra en fysisk disk tager længere tid end fra ram.

Mike definerer et meget vigtigt område af dit spørgsmål. Vil bare tilføje et par linjer med mike, der tilføjer en testversion af dit websted til GSC. Brug en trafikbot og se, hvilket fejlsvar du får i GSC. Det er en måde at fortælle søgemaskinen dit problem på.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?