#AbTeriBaari Feat. Ayushmann Khurrana x Naezy | Ax #MakeYourOwnRules

Ikke et stort problem, men jeg vil gerne forstå mere om, hvordan nogle websteder kan betjene forskellige sider til en navigerende bruger, således at browseren ikke synligt passerer gennem en tom hvid side. Mens nogle websteder får browseren til at vise den hvide side i op til et par sekunder.

Jeg kan forestille mig, at dette delvis skyldes netværksforsinkelse, men er der andre faktorer? Kan jeg få baggrundsbilledet / farven til ikke at blinke hvidt?

Den 'hvide flash', du henviser til, er browseren, der tegner websiden. Der var et godt spørgsmål om, hvordan man sporer, hvor lang tid det tager forskellige browsere at tegne dit websted (latenstid til side).

Et andet godt spørgsmål at henvise til er, hvordan du fremskynder dit websted gennem forskellige værktøjer og teknikker.

Men hvad jeg tror du leder efter er AJAX. Asynkron JavaScript og XML; dette giver dig mulighed for at genindlæse sideindhold uden at genindlæse siden og derved helt undgå den 'hvide flash'.


REDIGERING: Jeg har lige indset en teknik, som du kunne bruge, som er ekstremt enkel. Du kan bruge iframes! Jeg tænkte ikke på det, fordi det er en slags forældet teknik. Jeg har ikke brugt det siden gymnasiet, men ved hjælp af iframes skulle du være i stand til at få de ønskede resultater.

  • Tak Christopher, jeg vil tjekke disse spørgsmål. Imidlertid er jeg primært interesseret i teknikker, der forhindrer den hvide flash uden at bruge AJAX-teknikker. For eksempel når du navigerer på forskellige sider på et typisk virksomhedswebsted med fælles baggrunde, overskrift, hovedmenubjælker osv. I øjeblikket er mit websted baseret på Dreamweavers skabelonfunktion. Ikke rigtig holde trit med tiden, det ved jeg.
  • Det du leder efter ligger uden for rækkevidden af ​​bare kode uden AJAX. Når du klikker på et link i din browser, forbinder det og håndtrykker med din server. Derefter beder den om filen (ca..html osv.). Serveren ser på filen, udfører en hvilken som helst serversides kode og sender filen til din computer via Hyper-Text Transfer Protocol (HTTP). Når din browser har fået koden, begynder den at 'tegne' elementerne inde i dit vindue. 'White-Flash' er tiden imellem, at browseren anmoder om siden og 'tegner' den inde i vinduet. Dette handler om applikationer, ikke helt kode.
  • Hvis dette har besvaret dit spørgsmål, kan du så markere det som det rigtige svar? Medmindre du har brug for flere oplysninger.
  • Hvis jeg forstår dig korrekt, bekræfter du, at det i øjeblikket er umuligt at undgå den "hvide flash" ved hjælp af ikke-AJAX-lignende metoder. Ja?
  • Som en webmaster uden kontrol over, hvilken browser folk bruger til at se dit websted, ja.

Det er bedst ikke at stole på iframes eller andre unødvendige strukturelle, ikke-semantiske komplikationer bare for at undgå et variabelt / kosmetisk problem. AJAXy-metoder kan undgå nogle af disse genoptagelsesproblemer, men hvis du ikke er villig til at påtage dig den arkitektoniske kompleksitet og tilgængelighedsproblemer ved AJAXing i store stykker af dit websted, er din opmærksomhed bedst fokuseret på at slanke sidevægten via CSS-optimering og minimere filoverførselsstørrelser og antal HTTP-forbindelser, der kræves for at få sideressourcer osv.

  • webpagetest.org er fantastisk, hvis du leder efter en ret detaljeret opdeling af belastningens "ydeevne", og hvad der kan slankes

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?