Ghost Tutorial: Ghost vs WordPress

Først og fremmest er dette ikke til flammekrige. Så lad være med at bash noget blogging-platform: P

Jeg har en delt hostingkonto. Jeg vil oprette en blog på den. Nu er sagen, at da det er delt hosting, har jeg ikke så meget båndbredde som noget dyrt hosting. Jeg har forsøgt at bruge Wordpress med de konfigurerede caching-plugins. Det ser stadig ikke ud til at fremskynde det meget.

Også hvis jeg opretter et simpelt PHP-websted, er hastigheden fin. Kan nogen foreslå mig en let platform?

 • Da du har tagget dette spørgsmål med Wordpress, skal du forklare, hvorfor du ikke vil bruge det.
 • 2 Hvis WordPress er langsom. Mit råd er at få en ny vært, det skal køre helt fint ud af kassen på de fleste værter. Din vært er sandsynligvis indlæst med for mange websteder på en server
 • 3 Hvordan savnede jeg det? Det har været en lang uge. Tid til at komme af computeren og slappe af lidt!
 • 1 Hvis du så vil spare penge, foreslår jeg at bruge wordpress.com eller blogger.com
 • 1 Du spilder dine penge ved at bruge en webhost med subpar præstation. Wordpress er ikke en meget ressourceintensiv applikation. Med hensyn til ydeevne er det meget typisk for de mest almindelige bloggingplatforme. Så hvis din webhost kæmper for at køre Wordpress, har du ikke meget succes med nogen af ​​de andre store blogplatforme derude, og du bliver nødt til at holde fast i en mere uklar & bare-bone blogging-platform uden standardblogging / CMS-funktioner og moderne brugergrænseflade. Det giver mere mening at skifte til en kompetent webhost, som du kan få for så lidt som $ 5 ~ 6 / måned i disse dage.

WordPress kan i sig selv under visse forhold være langsom. Men hvis almindelig PHP fungerer godt på den samme vært, skal du også tænke på DB-backend af WordPress (MySQL) - værten kan være hurtig, kun database langsom.

Alligevel nogle ikke-ublæste blogmotorer, som du kan prøve

DB-backend

 • Serendipity (s9y)
 • MaxSite CMS
 • Dotclear (kræver PHP 5.3. *)
 • PivotX

Flat-filer backend

 • Myg Blood Mary
 • Rubma-XML
 • Enkel PHP-blog

Her er mine forslag:

 1. Installer WordPress på serveren.
 2. Læs om, hvordan du beskytter dit websted på en delt hosting-konto, så godt du kan.
 3. Gå ikke til et plug-in for at få den nyeste trendy skyder eller billedgalleri. Tilføj kun et plugin eller script, hvis det komplimenterer dit websted. Et prangende plug-in kompenserer ikke for en skør webside. Indholdet er stadig nr. 1.
 4. Hvis du installerer plugins, skal du sørge for at se på sidste gang det blev opdateret og antallet af downloads og ratings (alt tilgængeligt fra WordPress-plugin-sektionen for download af lager.
 5. Don "bare" hack "WordPress for at tvinge de funktioner, du ønsker. WordPress er meget forskelligt og kan håndtere ethvert krav ved hjælp af WordPress API.

WordPress er ikke langsomt, snarere brugeren, der ikke tager sig tid til at lære ind og ud af WordPress-kernefunktionerne, gør det langsomt ved at hacke på det og tvinge en bowlingkugle gennem en vandslange.

Wordpress har et simpelt plugin kaldet W3 Total Cache ...

Det fremskynder databasen, CSS, javascript og den samlede indlæsning af siden.

Du kan også abonnere på nogle CDN-netværk og tilslutte disse oplysninger til W3 Total Cache, så CDN cache din blog til dine brugere.

Jeg bruger en gratis hosting-server baseret et eller andet sted i Østeuropa (ja, det er det værste!), Men min blog indlæses ret hurtigt på grund af dette plugin (jeg har ikke engang CDN-konceptopsætningen) ...

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger