Nano FPV QX MOSFET opgradering

Jeg har en blog på blogger.com, som jeg har et domænenavn for fra godaddy.com. For nylig har jeg besluttet at lægge nogle Google AdSense-annoncer på den for at se, hvordan det går.

Det problem, jeg stødte på, er at AdSense ikke tager URL'en http://www.example.com, tilsyneladende skal den være http://example.com Min blog er tilgængelig på example.com og www.example.com, men ikke på http://example.com som Adsense kræver.

Jeg har ledt efter et svar i et par timer nu, men alt hvad jeg kom på handlede om at videresende til det nøgne domæne (som jeg allerede gjorde) og redigere robots.txt-filen (som jeg ikke har nogen anelse om).

Alle råd vil blive meget værdsat.

Google Chrome (og muligvis andre browsere) skjuler http:// del i browserens adresselinje, men den er der. Hvis dit websted er tilgængeligt på example.com så får du adgang til det på http://example.com/, om din browser viser det eller ej.

  • Skønt hvis du skriver example.com nogle browsere tilføjer automatisk www. Så måske er deres websted ikke tilgængeligt uden www.
  • Jeg forstår ikke, hvordan dette har noget at gøre med AdSense og spørgsmålet.
  • Vær opmærksom - du skal videresende din www til ikke-www eller omvendt. Til SEO-formål bør kun den ene version være tilgængelig, og den anden skal videresende til den version, du vælger. Ellers linker folk til begge versioner, og du ender med at være mindre konkurrencedygtig inden for SERP'er. Faktisk ender du med at konkurrere med dig selv.

Måske hjælper disse bloggerspecifikke instruktioner. https://www.quora.com/How-can-I-redirect-my-domain-from-non-www-to-www-on-Blogger som er et eksempel på, at nogen går fra http://example.com til http://www.example.com.

Dette kaldes Canonical URL issue https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-www-and-non-www-URL-How-it-makes-a-difference-to-the-Google

  • 1 Du skal udvide dit svar til at omfatte indholdet af linkene, da kun link kun anses for at være af lav kvalitet, da disse links kan rådne og efterlader svaret ubrugeligt.
  • Tak for at svare John, og jeg er enig i, at mit svar er af lav kvalitet som defineret her meta.stackoverflow.com/tags/link-only-answers/info Jeg har ingen idé om, hvordan blogger fungerer, og troede, at disse links ville være nyttige for OP . Hvilket er en lignende ånd som meta.stackexchange.com/questions/8231/… hvad Jon Skeet sagde i sin kommentar om, at et svar af lav kvalitet er bedre end intet svar .. Bare forsøger at hjælpe og gøre SÅ nyttigt :-) Jeg sætter pris på det er svært at få svar af høj kvalitet på SO.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger